Mantan Sekretaris Trump Zinke ngapusi sak Casino Investigation

By | August 25, 2022

Ryan Zince

A watchdog Federal wis dirilis laporan concluding mantan sekretaris interior Trump kang Ryan Zinke (digambarke ndhuwur, tengah) ngapusi penyidik ​​liwat proposal casino suku ing Connecticut. [Image: Shutterstock.com]

Dicethakaké minangka goroh

US Departemen Dalam Negeri (DOI) Inspektur Jenderal Mark Greenblatt wis dicethakaké mantan sekretaris Donald Trump interior Ryan Zinke ngapusi penyidik ​​Federal lan sengaja defrauded wong saka proposal casino suku ing Connecticut.

Kantor Inspektur Jenderal (OIG) DOI njupuk menyang Twitter dina Rebo kanthi link menyang penyelidikan anyar:

Zinke, sing vying kanggo kursi kongres Montana iki tiba, ngapusi FBI kaping pirang-pirang bab diskusi karo lobbyists, legislatif, lan liyane bab masalah casino suku, watchdog nyatakake ing laporan. Ngapusi hubungane karo usulan saka rong suku sing arep mbukak casino ing East Windsor, Connecticut.

Penyidik ​​wis ketemu sing Zinke lan Scott Hommel, kang Kepala Staf Trump nalika kaputusan casino suku iki digawe, “ora nepaki tugas kejujuran nalika ditakokake.”

Bali menyang pangirim

Miturut laporan Greenblatt, tawaran 2017 saka Mashantucket Pequot lan suku Mohegan kanggo casino dumunung kurang saka 20 mil saka MGM Resorts International ngrancang casino in Massachusetts, MGM Springfield, kang dibukak ing 2018.

Suku kudu disetujoni Federal kanggo proposal casino, kang kalebu amandemen dadi co-operator supaya ora nglanggar perjanjian gambling ana. MGM Resorts cepet tumindak, njaluk Zinke supaya tinta resmi garing ing usulan suku.

durung wayahe lan mbok menawa ora perlu”

Zinke ora mlebu proposal utawa mbuwang. Nanging, dheweke ngirim proposal petisi bali menyang suku-suku kasebut, nyatakake yen “prematur lan ora perlu.”

Tingkah laku Zinke sing penasaran nyebabake diselidiki dening DOI. Kalih suku uga nggarap negara Connecticut kanggo ngajokake tuntutan hukum marang kaputusan Zinke, ngandika kaputusan iki “dipengaruhi dening lobbying cecek saka MGM Resorts antara liya.”

Laporan Greenblatt dina Rebo nyimpulake yen: “Kita nemokake manawa Sekretaris Zinke lan Mr [chief of staff] nggawe pratelan sing menehi versi sing ora akurat babagan kahanan: [the DOI] nggawe keputusan penting.”

Muga-muga kantor ilang?

Kemah Zinke disiapake supaya Greenblatt ngeculake laporan kasebut sadurunge pencalonan ing pemilihan November. Zinke minangka nominasi Republik kanggo kursi DPR AS sing makili Montana kulon.

Nalika laporan pengawas DOI kalebu tanggapan sing wis diowahi sing ora nyebutake pengacara Zinke, kop surat kasebut maca Schertler Onorato Mead & Sears, sing diterangake minangka “perusahaan pengadilan butik ing Washington, DC”

Pengacara Zinke nyebat laporan kasebut “ngganggu lan ora pantes.” Pengacara sing ora dijenengi nambahake kamp Zinke percaya: “Wektu rilis laporan kasebut cacat lan diwenehi wektu, kudu ngenteni nganti sawise pemilihan.”

Ora nglakoni, ngandika email pengacara kanggo watchdog ing kaca 38 saka laporan, “bakal introduce temonan iki stale lan laporan investigasi ora akurat menyang proses pemilihan lan bisa cilaka Sekretaris Zinke.”

#Mantan #Sekretaris #Trump #Zinke #ngapusi #sak #Casino #Investigation

Leave a Reply

Your email address will not be published.