Mantan Senator Louisiana guilty saka Gambling Dana Kampanye

By | August 3, 2022

simbol guilty karo Pethel

Mantan Senator Louisiana Karen Carter Peterson wis ngakoni guilty kanggo nggunakake dana kampanye kanggo gambling tujuan. [Image: Shutterstock.com]

Ngakoni ing pengadilan

A mantan Senator lan pimpinan saka Partai Demokrat Louisiana wis ngakoni guilty kanggo gambling karo dhuwit kampanye.

Karen Carter Peterson mundur saka Senat Louisiana ing April amarga dheweke wis dealing karo kecanduan gambling lan depresi. Dheweke mlebu panjaluk guilty ana ing Pengadilan Distrik AS related kanggo siji count penipuan kabel. Penyelidikan federal nemokake kesalahan Peterson.

nggunakake dana kampanye senilai $94.000

Tilas pimpinan Demokrat nggunakake dana kampanye $ 94.000 kanggo biaya pribadi, kalebu gambling ing kasino.

Kanggo ngakses dana kasebut, Peterson nulis cek menyang kolega lan kanca-kanca sing banjur menehi dhuwit lan menehi dhuwit. Dheweke wis nggawe pengaturan kanggo njaluk tambahan $ 53.000 ing dana partai nggunakake mitra sing wis disewakake. Pejabat durung ngenali asosiasi kasebut.

A ukara potensial dibalèkaké

Minangka kacarita WBRZ2, ukuman ing kasus iki bakal dileksanakake ing 7 Desember, kanthi ukuman pidana maksimal 20 taun. Ora jelas apa tingkat ukuman sing diadhepi wong umur 52 taun kasebut nalika mlebu perjanjian panjaluk kasebut lan kerja sama karo jaksa penuntut.

Sadurungé ing Juli, pengacara politisi mbatesi carane klien wis mbayar maneh kabeh dhuwit wis fraudulently dijupuk. Peterson uga njaluk ngapura kanggo tumindak, ngandika: “Aku tulus njaluk ngapura kanggo repercussions saka prilaku compulsive minangka asil saka kecanduan iki.”

Pengacara duwe wektu nganti 30 November kanggo menehi bantahan sadurunge ukuman.

Karen Carter Peterson minangka ketua Partai Demokrat Louisiana antara taun 2012 lan 2020, pisanan kapilih dadi Dewan Perwakilan Rakyat ing taun 1999 lan dadi Senat ing taun 2010.

Ngkhianati kepercayaan umum

Alamiah, pambocoran pelanggaran Peterson nyebabake gelombang ing Louisiana lan ngluwihi. Iki nyebabake rasa wedi yen politisi sing misuwur bisa ngkhianati kapercayan masarakat.

ngidini kita nutup babak Partai Demokrat Louisiana.

Sawise pejabat didakwa Peterson, ketua Partai Demokrat Louisiana saiki Katie Bernhardt ngetokake pratelan babagan perkara kasebut. Dheweke negesake manawa Peterson wis mbayar ganti rugi lan “ngidini kita nutup cabang Partai Demokrat Louisiana nalika kita kerja kanggo mulihake kapercayan umum lan pindhah menyang masa depan sing luwih janjeni.”

#Mantan #Senator #Louisiana #guilty #saka #Gambling #Dana #Kampanye

Leave a Reply

Your email address will not be published.