Massachusetts Lulus Sports Betting Bill ing menit pungkasan

By | August 1, 2022

Ing mburi papan skor Fenway Park

Anggota parlemen Massachusetts nyetujoni tagihan legalisasi taruhan olahraga ing wayahe pungkasan sesi legislatif 2022. [Image: Shutterstock.com]

Nglewati garis finish

totoan olahraga Legal teka Massachusetts, nalika legislatif tekan kompromi ing Bill kanggo legalize olahraga totoan ing jam final saka legislatif negara 2022. House Speaker Ron Mariano announced warta ana ing 05:10 wektu lokal. Panitia konferensi enem wong pungkasane entuk persetujuan sawise rapat meh wolung minggu.

totoan bakal diijini ing olahraga College

Ing versi paling anyar saka House Bill 5164 (HB5164) legalizes toko lan totoan olahraga online. Betting bakal diijini ing olahraga College, soko sing salah siji saka wilayah utama pratelan, nanging bettors ora bakal bisa kanggo nggawe taruhan ing game nglibatno Massachusetts colleges, kajaba nalika lagi njupuk bagéyan ing turnamen.

Langkah sabanjure yaiku Gubernur Massachusetts Charlie Baker mlebu tagihan kasebut dadi hukum. Dheweke sadurunge ujar manawa dheweke bakal ndhukung taruhan olahraga sing sah, mula pamindhahan iki ora bisa ditindakake.

Tekan kompromi

Senat lan DPR ora katon langsung ing aspèk tartamtu saka hukum totoan olahraga, kang mimpin kanggo rembugan ekstensif. Enem wong ing panitia konferensi kasil tekan persetujuan final sakcepete sawise deadline tengah wengi. Bakal ana tarif pajak 15% ing revenue totoan olahraga ritel, munggah kanggo 20% kanggo totoan online. Telung kasino komersial ing Massachusetts lan loro racetracks bakal bisa kanggo aplikasi kanggo lisensi.

lisensi bakal biaya $ 5 yuta lan bakal aktif limang taun

Casinos bisa njaluk nganti rong kulit kanggo totoan olahraga online, nalika racetracks mung bisa duwe siji. Lisensi kasebut bakal regane $ 5 yuta lan bakal aktif limang taun. Ana uga pitung lisensi totoan olahraga online kanggo entuk sing ora ana gandhengane karo racetrack utawa casino. Nalika ora ana watesan marketing kanggo operator Sportsbook, wong ora bakal bisa nggunakake kertu kredit kanggo nambah dana kanggo akun.

RUU kasebut uga bakal nggawe Dana Amanah Kesehatan Umum. Sangang persen kabeh revenue tax related totoan olahraga bakal sijine menyang dana lan saben operator Sportsbook online kudu kontribusi $ 1 yuta saben taun. Dana kasebut bakal digunakake kanggo sinau sing ana gandhengane karo pengaruh taruhan olahraga kanggo para pemuda, olahraga kuliah, lan masalah gambling.

Ora ana timeline sing jelas kanggo diluncurake

Nalika Massachusetts legislatif wis disetujoni Bill legalization totoan olahraga paling anyar, iku ora cetha nalika Sportsbooks bisa mbukak ing Commonwealth of States. Kanthi mangsa NFL cepet nyedhak, misale jek Highly dipercaya sing Sportsbook bakal munggah lan mlaku banjur.

Gubernur isih kudu mlebu RUU kasebut dadi undang-undang, aturan lan peraturan khusus kudu dirampungake, lan proses lisensi kudu digawe lan dirampungake. Rata-rata, negara butuh wolung wulan sawise nggawe legal taruhan olahraga sadurunge buku olahraga dibukak.

#Massachusetts #Lulus #Sports #Betting #Bill #ing #menit #pungkasan

Leave a Reply

Your email address will not be published.