Mbappé Spurs Revisit French Football Gambling Deal

By | September 20, 2022

Kylian Mbappe

Bintang bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk posisi anti-judi, nyebabake kerusuhan ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Prancis. [Image: Shutterstock.com]

Protest marang gambling

Superstar bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk sikap angel marang gambling perusahaan, kang wis impact gedhe ing pendekatan bal-balan Prancis kanggo totoan olahraga.

Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane.

Mbappe, pemain paling mbayar ing donya, wis nolak sawetara panjalukan saka agensi gambling liwat taun kepungkur, kalebu nekani acara sing disponsori lan njupuk foto. Bantahan kasebut diwiwiti sawise Federasi Sepak Bola Prancis (FFF) gabung karo perusahaan taruhan Prancis Betclic. Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane.

FFF sadurunge ora gelem mbantah hak nggunakake gambar kasebut sawise mbantah Mbappé, nanging saiki wis ganti pikiran.

Kylian Mbappe vs FFF

FFF nandatangani perjanjian € 8 yuta ($ 8,02 yuta) karo Betlic taun kepungkur. Kemitraan kasebut bakal ditindakake nganti 2026, taun sabanjure Piala Dunia.

Prancis duwe kesempatan paling apik nomer loro kanggo menang Piala Dunia ing Qatar ing pungkasan taun iki, mung sawise Brasil. Kajaba iku, karo Mbappe lan bintang enom liyane, tim kasebut bakal tetep kompetitif nalika kompetisi sabanjure teka.

wis digawe iku cetha, sing senadyan kahanan, kang ora bakal melu ing promosi gambling

Minangka bagéan saka persetujuan FFF karo perusahaan totoan, gambar pamuter kasedhiya kanggo nggunakake sak kampanye marketing. Nanging, Mbappe nerangake manawa sanajan syarate, dheweke ora bakal melu promosi judi.

“Aku mutusake ora melu pemotretan sawise nolak federasi Prancis kanggo ngganti persetujuan hak gambar karo para pemain,” ujare Mbappé. “Perwakilanku lan aku nuwun banget amarga ora bisa entuk persetujuan, kaya sing dijaluk, sadurunge Piala Dunia.”

Ana sawetara masalah sekunder babagan penolakan Mbappé sakabèhé saka kemungkinan gambling , nanging bantahan utamane yaiku dheweke ora pengin promosi “kecanduan kanggo bocah-bocah.”

FFF nyoba ngetrapake kesepakatan karo Betlic lan ngukum komentar Mbappe sadurunge, nanging amarga dheweke ora katon ing pemotretan, tangane dipeksa. Presiden FFF Noel Le Graet ketemu karo Mbappé lan anggota skuad utama liyane sakcepete sawise acara kasebut.

Federasi saiki disetel kanggo mriksa perjanjian sponsor lan nggunakake hak gambar. Mbappe bakal melu acara sing disponsori nalika negosiasi maju.

Prospek mangsa kanggo Prancis

Pemain ing tim nasional Prancis saiki ngarepake owah-owahan.

Kanggo Mbappé, hauteur bisa uga dipicu dening kampanye pemasaran sing ora becik. Maret pungkasan, agensi gambling Prancis Winamax tweeted gambar saka ngisor wong ireng wuda – karakter branded minangka rama Mbappe, lan ngandika iki “ngrameke goal putra marang Afrika Kidul.”

Winamax uga duwe wektu liyane ing ngendi dheweke nampilake prilaku tanpa kelas, sing ndadekake wong lanang lan wadon Prancis liyane adoh saka perusahaan kasebut.

FFF kayane kudu nuruti kekarepane Mbappe. Tim klube, Paris Saint-Germain, wis menehi kekuwatan luwih akeh tinimbang pemain liyane ing sejarah olahraga kasebut sanajan umure mung 23 taun. Dheweke uga dadi bintang lan pemain paling apik ing timnas Prancis lan bakal dadi pusat skuad paling ora dasawarsa maneh.

Mbappe dudu siji-sijine lintang global sing njupuk sikap keras marang para bandar taruhan. Ing pungkasan Agustus, pensiunan juara UFC Khabib Nurmagomedov lashed metu ing buku olahraga lan ngandika ora bakal partner karo sembarang gambling perusahaan.

Kangge, tim ing liga bal-balan liyane, kalebu Liga Premier lan EFL Championship, wis kampanye kanggo mbusak sponsor taruhan rampung.

#Mbappé #Spurs #Revisit #French #Football #Gambling #Deal

Leave a Reply

Your email address will not be published.