MGM Resorts Entuk Persetujuan Regulasi kanggo Tuku LeoVegas

By | August 22, 2022

Layar cipratan LeoVegas ing smartphone

MGM Resorts wis nampa kabeh persetujuan peraturan perlu kanggo nerusake karo $ 607 yuta disualekno saka LeoVegas. [Image: Shutterstock.com]

Full uap ahead

MGM Resorts International saiki duwe kabeh persetujuan peraturan sing relevan sing dibutuhake kanggo njupuk LeoVegas. Perusahaan casino announced ing May plans kanggo ndarbeni merek gambling online ing $ 607 yuta menehi hasil.

ngembangaken cahya kanggo pasar gambling online ing Eropah lan pasar non-AS liyane

rencana MGM karo akuisisi iki kanggo nggedhekake cahya kanggo pasar gambling online ing Eropah lan pasar non-AS liyane. Iku wis ngarsane kuwat ing Amerika Utara online gambling sektor liwat account BetMGM kang co-diduweni karo British gambling grup Entain.

Papan LeoVegas cepet lan unanimously menehi dhukungan kanggo tawaran MGM. Nanging, sawetara perjanjian beda dibutuhake supaya kesepakatan kasebut bisa ditindakake. MGM wis ngandika sing kabeh ijin beda wis ditampa.

Mungkasi ing ngarsane

Isih ana aspek tartamtu saka dokumen penawaran resmi sing kudu dirampungake sadurunge kesepakatan bisa ditutup kanthi resmi. MGM duwe nganti pungkasan Agustus kanggo nepaki kabeh syarat dokumen tawaran. Perusahaan casino manteb ing ati kanggo nindakake mung sing, karo tanggal pemukiman target saiki disetel kanggo 7. September.

LeoVegas punika merek gambling online Swedia-didegaké ing 2011 sing nawakake game casino online lan totoan olahraga kanggo pangguna ing saindhenging Eropah.

Ing wektu woro-woro awal babagan pengambilalihan LeoVegas, presiden lan eksekutif MGM Resorts International Bill Hornbuckle ujar: “Kesempatan strategis karo LeoVegas iki bakal ngidini kita terus nggedhekake jangkauan ing saindenging jagad.”

Penawaran liyane bisa uga ana ing dalan

MGM Resorts wis nindakake kanthi apik sawise masalah sing ana gandhengane karo pandemi. Sadurunge ing wulan Agustus, perusahaan kasebut ngumumake yen revenue ing separo pisanan 2022 udakara 54.3% luwih taun dibandhingake karo periode sing padha ing 2021.

Sajrone telpon pangentukan, Hornbuckle nyatakake yen ana uga tindakan luwih saka MGM sawise rampung perjanjian LeoVegas kanggo nggedhekake jangkauane menyang wilayah anyar. Dheweke nyebutake akuisisi LeoVegas minangka titik wiwitan sing apik, nanging tawaran luwih lanjut bisa uga dibutuhake kanggo mindhah jarum kanthi signifikan.

Tuduhan kemungkinan perdagangan insider ing saham LeoVegas saham

Ana sawetara snags wiwit woro-woro akuisisi LeoVegas, kalebu investigasi awal ing Swedia menyang perdagangan insider bisa saham LeoVegas ing lan watara wektu woro-woro takeover MGM.

#MGM #Resorts #Entuk #Persetujuan #Regulasi #kanggo #Tuku #LeoVegas

Leave a Reply

Your email address will not be published.