MPs, Experts nyana dawa ngenteni New NYC Casino

By | August 18, 2022

Times Square

Experts setuju sing Manhattan casino kurban ing lokasi kaya Times Square ngadhepi perang uphill amarga proses lisènsi ekstensif. [Image: Shutterstock.com]

Telung lisensi downstate

A panel ahli rembugan mangsa saka telung ngisor New York casino lisensi ing Racing lan Konferensi Gaming ing Saratoga ana, mamang ing idea sing New York City kasino bakal mbukak ing mangsa cedhak amarga proses lisènsi dawa.

lisensi bakal biaya minimal $500 yuta

New York bakal menehi nganti telung lisensi kanggo kasino ing kutha lan pinggiran kutha. Negara ngarepake yen lisensi bakal biaya minimal $ 500 yuta kanggo pangembang sing kasengsem.

Nanging, loro lisensi kasebut bisa uga wis ditrapake. Empire City ing Yonkers lan Resorts World New York City ing Queens wis operate salon slot ing wilayah metro. Umume pengamat percaya yen pengalaman sukses situs kasebut ing lokasi utama bakal menehi kesempatan ing proses ijin, tegese mung siji ijin sing bakal ditindakake.

Proses dawa kanggo NYC

Lisensi katelu lan final bakal narik kawigaten kompetisi kaku saka pangembang game lan perusahaan. Nanging, para ahli ing konferensi Saratoga ujar manawa para penawar potensial kudu ngenteni suwe sadurunge mbukak papan sing duweni potensi nguntungake.

tawaran kanggo sisa lisensi bisa uga ora dibayar sadurunge 1 Januari 2023

Moderator panel Patrick Brown nyathet menawa tawaran kanggo lisensi sing isih ana bisa uga ora dibayar sadurunge 1 Januari 2023. Panitia penasehat komunitas uga kudu nyetujoni tawaran apa wae kanthi rong pertiga swara. Ing New York City, dewan kasebut bakal kalebu wakil saka walikota New York City, kantor gubernur, uga presiden stake sing relevan, wakil negara, lan anggota dewan kota kanggo lokasi kasebut.

Diwenehi kapentingan beda saben individu iki, ngandika Brown gamblers bisa ngenteni dangu sadurunge padha bisa nang ing kutha. “Njupuk enem wong kaya ngono kanggo setuju apa wae minangka tugas sing angel lan angel,” ujare Brown ing panel kasebut. “Ana dalan sing dawa lan berliku ing ngarep kita.”

Manhattan casino mokal

Nalika lisensi katelu bisa menyang lokasi New York City, ahli lan legislatif mangu sing casino bakal nampa ing Manhattan.

Iku ora kurang gaweyan. The New York Post laporan sing pangembang looking menyang sawetara lokasi, kalebu Times Square lan Hudson Yard. Nanging politisi lokal nglawan ide kasebut.

“Aku ora ngerti konstituensi siji sing pengin casino”

“Aku banget marang konsep casino Manhattan,”Said Senator negara Brad Hoylman, sing makili Hudson Yards lan Times Square ing Manhattan. Posting. “Aku ora ngerti konstituensi siji sing pengin casino. Pasukan njaba pengin kasino.”

Ing kontras, Queens lan Brooklyn katon favorit kanggo njaluk lisensi casino ing setengah ngisor saka negara pungkasan. New York Mets pemilik Steve Cohen wis lobbied kanggo casino near Citi Field, nalika gawe liyane nggoleki Coney Island minangka lokasi potensial.

#MPs #Experts #nyana #dawa #ngenteni #NYC #Casino

Leave a Reply

Your email address will not be published.