Musim NFL anyar kanggo narik rekor 46,6 yuta bettors AS

By | September 9, 2022

bal-balan NFL karo flag US

Statistik taruhan olahraga AS terus njeblug amarga AGA ngira rekor 46,6 yuta wong diwasa ngrencanakake taruhan ing musim NFL 2022. [Image: Shutterstock.com]

Survey taunan metu

Ahead saka mangsa NFL anyar wiwit ana wengi, Association Gaming Amérika (AGA) wis dirilis prediksi basis survey kanggo totoan tengen US.

46,6 yuta wong diwasa rencana kanggo nang ing 2022 mangsa NFL

Miturut siaran pers Rebo Rebo, AGA ngira yen rekor 46,6 yuta wong diwasa ngrencanakake taruhan ing musim NFL 2022. Badan game uga nuduhake infografis liwat Twitter, sing nuduhake manawa 23 yuta wong diwasa duwe tujuan kanggo taruhan online:

Kira-kira total tokoh totoan tandha 3% Tambah saka 2021. Jumlah bettors sing bakal manggonake taruhan urip karo Sportsbooks wis tambah 2% kanggo 6 yuta wong. Kangge, nomer taruhan digital bakal nambah exponentially miturut riset AGA, prédhiksi Tambah 18% ing totoan online taun liwat taun.

Banding massa

Ing release penet ana, AGA presiden lan CEO Bill Miller ngandika mréntahaké terus saka NFL totoan “nggambaraké wutah terus lan mateng saka totoan olahraga legal” tengen US.

luwih saka 18 yuta wong bisa sah nang saka negara ing taun

Kanthi Kansas miwiti totoan olahraga legal ing 1. September, AS saiki 32 yuridiksi totoan legal. Iki tegese luwih saka setengah (132 mayuta-yuta) Amérika diwasa sah bisa manggonake taruhan ing negara asal. Dibandhingake karo 2021, luwih saka 18 yuta wong bisa nang sah saka negara ing taun iki.

AGA uga wis nyathet owah-owahan menyang opsi totoan legal. Dicethakaké ana 89% saka bettors olahraga pracaya iku “banget utawa rada penting sing padha nang karo buku olahraga legal lan diatur.” Miller ngandika survey nuduhake yen wong diwasa US “jelas pengin opsi totoan olahraga legal.”

Panggunaan Bookie terus mudhun ing AS, kanthi mung 13% saka taruhan NFL sing ngrancang rute iki kanggo taruhan ing 2022. Iki mudhun 2% ing 2021 lan 5% ing 2020. Ing negara taruhan olahraga non-legal, panggunaan bookie yaiku 50% luwih dhuwur tinimbang ing pasar sing diatur.

Pesen sing tanggung jawab ndharat

AGA uga nuduhake manawa 92% pemain olahraga ujar manawa ngerti alat game sing tanggung jawab. Secara total, 90% wis maca, nonton utawa krungu pesen game sing tanggung jawab ing taun kepungkur. Kangge, 51% kacarita sing kapapar pesen game liyane tanggung jawab liwat 12 sasi kepungkur saka taun sadurunge.

komitmen kanggo nyengkuyung game sing tanggung jawab”

Luwih saka 80% bettors olahraga taun pungkasan dianggep kampanye game tanggung jawab “banget utawa rada efektif,” lan sarujuk sing “industri game setya mromosiaken game tanggung jawab lan combating masalah gambling .”

Miller nyebutake tanggung jawab minangka pondasi taruhan olahraga AS sing sah, nyatakake yen “kauntungan kompetitif sing jelas.”

#Musim #NFL #anyar #kanggo #narik #rekor #yuta #bettors

Leave a Reply

Your email address will not be published.