Napa Nangani New York Bets Mudhun Wulan-ing-Wulan?

By | August 8, 2022

Bagan tren mudhun

Ing New York, totoan olahraga nangani mung siji arah, lan VSO News wis kabiji alesan kanggo downtrend. [Image: Shutterstock.com]

Bad sawetara sasi

Sadurunge New York sah pisanan pasar totoan olahraga seluler ing Januari taun iki, Sportsbooks wis pangarepan dhuwur banget. Ing pungkasan taun 2021, wakil presiden penjualan Kambi Sarah Robertson ujar VegasSlotsOnline News wis potensial dadi “pasar amba,”Lan considering iku negara paling padhet nawakake totoan online kanggo tanggal, sampeyan bisa ngerti apa.

Iku adil kanggo ngomong yen pasar manggon nganti pangarepan kasebut ing sasi mbukak. Sportsbooks New York digawe staggering $ 603 yuta ditahan ing mung sangang dina pisanan, lan dibangun ing kinerja iki ngluwihi New Jersey ing pungkasan Januari. Dheweke entuk taruhan $ 1.69 milyar ing sasi kapisan, nggawe luwih saka $ 1 milyar saben wulan sabanjure.

Sasi kapisan New York gagal tekan $1 milyar

Nanging, ing wulan Juli, pola kasebut mandheg. Iki nandhani sasi kapisan sing New York gagal nggayuh $ 1 milyar wiwit diluncurake, kanthi buku olahraga nglaporake kira-kira setengah saka gagang sing digawe ing Januari utawa Maret taun iki. Babagan buku olahraga, iki uga nuduhake penurunan volume taruhan kaping papat ing negara kasebut.

Nalika gaya mudhun iki terus, buku olahraga New York sing wis ngentekake atusan yuta ing marketing bisa uga bakal kuwatir. Nanging apa keprihatinan kasebut bisa ditrapake?

Nggawa September

Ing warta apik kanggo Sportsbook sing, masalah utama padha ngadhepi ora permanen. Umume Liga Utama Amerika Utara, kalebu NFL, NBA, lan NHL, saiki lagi hiatus. Iki wis katon Kurangé populasi ing kabeh pasar olahraga totoan tengen AS, ora mung ing New York.

Nduduhake pengaruh iki, New York tetep dadi negara taruhan sing paling apik ing negara kasebut sanajan ngirim total saben wulan paling awon ing wulan Juli. Saingan paling gedhe, New Jersey, durung nglaporake angka Juli, nanging Garden State mung ngirim $ 633,2 yuta ing wulan Juni, kurang saka $ 1,06 milyar ing New York.

Kaya New York, genggaman ponsel New Jersey wis mudhun wiwit Maret. Negara kasebut ora ngluwihi $ 1 milyar sajrone telung wulan kepungkur. Iki minangka gaya mudhun sing padha katon ing negara ndhuwur liyane, kalebu Pennsylvania lan Nevada.

Bali saka NFL lan NCAA ing September ora bisa teka cukup rauh kanggo buku olahraga. Iku uga bakal nyedhiyani Indikator kuwat apa tiba nangani iku mung asil gulung ing opsi totoan. Nuduhake pentinge kompetisi, New York kenek rekor kaloro ing Maret minangka asil Maret Madness, nalika residents diselehake $ 1,64 milyar ing taruhan.

Iklan sing ora lestari

Nalika kekurangan olahraga mung sementara, New York ngadhepi tantangan sing luwih kuwat ing babagan marketing. Analis, dikutip dening New York Post ing Februari, claims sing Sportsbooks NY wis ilang kira-kira $ 200 yuta amarga pangeluaran marketing ageng. Miturut analis, Caesars Entertainment lan DraftKings nglampahi sekitar $ 100 nganti $ 150 saben pelanggan liwat bonus sambutan.

Untunge aku ora entuk lisensi New York.”

Temtu, taktik iki wis mbayar, karo CEO Caesars Tom Reeg konfirmasi sing operator wis dijupuk kaping pindho volume samesthine bettors. Nanging, belanja marketing wis digabungake karo pajak 51% ing revenue reged sportsbooks, mangan menyang ngisor saka operator wis berjuang. Iki dijaluk eksekutif sportsbook ngandhani Posting: “Aku begja ora menang lisensi New York.”

boss American Gaming Association Bill Miller wis diterangake perang sportsbooks US kanggo pangsa pasar minangka “lomba penyelundupan unsustainable,” lan iku mesthi wiwit katon ing New York. Sawetara buku olahraga wis ngumumake pengurangan pariwara. Iki kalebu Caesars, sing wis ngalami kerugian gedhe ing babagan digital nganti taun iki.

Minangka operator utama iki miwiti remarketing, iki bisa mbuktekaken ngrugekake kanggo genggeman sakabèhé amarga pelanggan potensial kurang kapapar iklan sportsbook.

Luwih elek ing cakrawala

Amarga akeh faktor, kalebu pandhemen lan perang ing Ukraina, para bettors olahraga ing saindenging AS uga nemoni mundhake biaya urip lan malah bisa ngalami resesi. Ing kasunyatan, miturut Bloomberg survey ekonom, kamungkinan saka resesi ing sabanjuré 12 sasi minangka dhuwur minangka 48% ing AS. Iki tegese luwih akeh PHK, luwih sithik proyek, lan tingkat bunga sing luwih dhuwur.

Nalika bettors wiwit aran jiwit saka masalah iki, padha duwe dhuwit kurang kanggo nglampahi taruhan ing tim favorit. Saiki, eksekutif industri gambling percaya yen iki ora duwe pengaruh gedhe ing sektor kasebut. Ngandika pungkasan Sasi, CEO MGM Bill Hornbuckle ngandika bisnis terus kanggo tuwuh ing paling ing Las Vegas, sanadyan kang pracaya efek bakal teka rauh.

Maneh, September bakal menehi indikator utama apa pengaruh iki wis katon ing New York. Saiki, mung wektu sing bakal ngomong.

#Napa #Nangani #York #Bets #Mudhun #WulaningWulan

Leave a Reply

Your email address will not be published.