Ndeleng Kanca Lawas ing EPT Barcelona

By | August 22, 2022

Cakrawala Barcelona

Ing Barcelona, ​​​​penulis VSO News lan pro poker Irlandia Dara O’Kearney rawuh ing EPT anyar lan kejiret karo sawetara kanca lawas. [Image: Shutterstock.com]

Kurang luwih

Kanggo rong puluh taun sadurunge aku nemokake poker , Aku makarya ing IT. Iku payung sing amba kanggo macem-macem relung sing beda-beda ing ngendi aku ndeleng pola sing padha bola-bali. Ing saben ceruk anyar tumpukan macem-macem saingan. Sajrone wektu, siji muncul dominan kanggo entuk monopoli sing cedhak. Ing tataran kasebut, game wis rampung. Kanthi meh 100% pangsa pasar ing pasar stagnant, para pemenang mesthi entuk kesimpulan: siji-sijine cara kanggo nambah bathi yen sampeyan ora bisa nambah dodolan yaiku ngunggahake rega lan nyuda biaya. Ayo wong-wong mau pengin luwih akeh dadi luwih murah.

Kira-kira sepuluh taun kepungkur, aku ngobrol karo klompok kewan sing kalebu Max Silver lan Nick Abou Risk, sing loro-lorone kerja ing situs poker online sadurunge dadi profesional. Kesepakatan umum iku tampilan sudagar surem sandi ora aplikasi kanggo poker . Ing wektu iku ajining diri saka pimpinan pasar, PokerStars, ing kabeh-wektu dhuwur. Penanganan sawise Black Friday wis entuk matur nuwun lan pujian saka komunitas poker online.

kanthi efektif nyolong saka pelanggan sing paling setia

Pandangan umum saka wong-wong mau minangka ksatria putih poker online ora suwe. Sawetara taun sabanjure, kulawarga pendiri Scheinberg didol menyang Amaya. Kaputusan bilai ngetutake laku dubious nalika mandhapaké menang merek urip (European poker Tour lan sawetara Tours lokal) lan èfèktif nyolong saka pelanggan paling manut nalika padha mandek program Supernova Elite ing pungkasan taun. Dheweke kaya tumindak arogansi diktator, mikirake dominasi pasar ndadekake dheweke ora bisa dikalahake.

Raksasa sing sekarat?

Sing ora nggawe wong invulnerable sanadyan. Nalika wong-wong kaya Partai berjuang kanggo njaga pangarep-arep anyar, game kasebut durung rampung. Wong apik sing ditresnani universal Phil Galfond cepet-cepet nggawe pesaing potensial. Penantang sejati muncul saka Timur kanthi wujud GG. Dipindhah menyang posisi pimpinan pasar, lan nalika sampeyan ngomong karo wong GG saiki, kaya aku ing World Series of poker (WSOP) taun iki, padha pitutur marang kowe padha ora ndeleng PokerStars minangka ancaman maneh. Padha ndeleng buta dying, nyoba kabeh kanggo mulihake ilang kamulyan, lan gagal ing saben siji, nekat dadi metu saka tutul karo mantan lan potensial pelanggan anyar. Apa dheweke bener, mung wektu sing bakal ngomong.

Siji bab sing cetha: Bintang mesthi nyoba maneh, lan ngrungokake maneh. EPT lan wisata regional bali, nyoba kanggo mbalekake pelanggan ilang lan ngrungokake swara kritis kaya aku sing nyoba kanggo ngelekake ing sasi lan kanggo pemain rekreasi padha takon kanggo saran.

Acara langsung minangka perkara sing luwih apik tinimbang sing paling akeh, yen ora kabeh kompetisi. Dheweke nyewa pedagang sing paling apik, staf lantai paling apik, lan saiki acara langsung lan tim VIP ngalahake acara GG. Ing babagan pengalaman pelanggan yen ora prestise, EPT gampang ngalahake WSOP.

ing Barcelona, ​​​​para pemain sing ditresnani

Ing WSOP taun iki, fokus GG katon saka pemain kasual lan kualifikasi sing bener main ing situs kasebut dadi selebriti lan wong industri. Padha siram karo caviar ing pesta pemain sing umume pemain ora entuk undangan. Beda karo, ing acara EPT anyar ing Barcelona, ​​​​para pemain yaiku sing ditresnani dening duta besar lan staf acara langsung, sing ora ninggalake watu kanggo nyoba nambah pengalaman pemain.

kanca lawas

Minangka pro poker, sampeyan nggawe kanca karo kanca-kanca lan saingan. Sampeyan uga nggawe kanca karo Staff support watara poker (dealer, Staff lantai, etc.), wong ing industri, lan pemain rekreasi murni. Sing kasebut ing ukara pungkasan cenderung duwe umur beting luwih dawa ing game tinimbang sing ana ing ukara sadurunge, saéngga suwene rasio kasebut owah-owahan saka pro liyane.

Salah siji saka kanca paling tuwa (ing syarat-syarat dhowo umure: Aku ing ora menehi saran dheweke lawas) ing poker Rebecca McAdam. Aku wis dikenal Rebecca kanggo paling urip poker sandi, saka dina awal minangka Pamuter kertu reporter liwat dina minangka Interviewer Irish Open (dheweke ana nalika kanca apikku Ian Simpson takon pitakonan sawise menang Irish Open) liwat Full Tilt kanggo Stars dina. Kita malah diwawancarai ing musim pisanan Chip Race. Kita tetep sesambungan, nanging nalika ketemu ing Barcelona, ​​​​kita ngerti, sawise ngguyu, yen kita wis ora lungguh kanggo ngobrol wiwit Monte Carlo 2014.

Bex wis munggah pangkat ing Stars lan saiki dadi pemain serius ing industri kasebut. Salah proyèk favorit iku kanggo nambah kualitas gender ing poker , bebarengan karo nomer partisipasi. Dheweke ana ing mburi sawetara inisiatif asli kanggo nindakake. Dheweke kabeh nindakake luwih saka mung mbuwang tas desainer ing wanita pungkasan sing ngadeg ing acara ‘wanita’ sing nampilake 90% + partisipasi lanang.

Acara wanita

Bex ana ing Barcelona kanggo ndeleng puncak salah sawijining acara kasebut: freeroll meja siji wanita kanthi tiket platinum 30k minangka hadiah pertama. Ing sawetara cara, aku ana ing kono kanggo alasan sing padha: Aku pisanan mutusaké kanggo skip Barca considering iku banget rauh sawise Vegas kanggo kula, nanging aku diganti pikiranku nalika salah siji saka Ladies ing acara takon kula kanggo pelatih lan bantuan nyiyapake kanggo wong. acarane..

campuran eklektik profesional sukses

Wanita diundang kanggo njupuk bagéyan dipilih kanggo efforts kanggo inspirasi lan kasurung wanita ing poker . Iki kalebu campuran eklektik pro sing sukses kaya Giada Fang, Aurelie Reard, lan Lexi Sterner (loro pisanan pungkasane mbuktekake manawa sanajan ing freerolls kanthi cepet, krim cenderung munggah ing ndhuwur nalika entuk headsup), lan nduweni bakat lan universal. re populer kaya Terry Hatchet lan Chris Read, sing nindakake karya Trojan karo Asosiasi poker Wanita.

Acara kasebut wiwitane direncanakake pirang-pirang taun kepungkur, nanging pandemi kasebut nyebabake telat bola-bali. Aku nuding iki metu kanggo sawetara wong sing ditulis surprise ing Gawan siji utawa loro contenders, lan anané sawetara calon banget ketok kayata Vanessa Kade, Jen Shahade, Maria Konnikova, Alex O’Brien, Katie Swift, Katie Stone, lan Pokerbunny. Sawetara wong-wong mau lagi wae main poker nalika nominasi digambar, sawetara kaya Shahade lan Konnikova disqualified dening hubungan karo Stars, nalika liyane kaya Stone ora bisa rawuh dina.

Giada nggawa mulih

Ing dina iku aku seneng banget ndeleng Giada ngeculake. Ora mung dheweke dadi mantan tamu ing Chip Race, nanging uga nerjemahake bukuku PKO Poker Strategy menyang Italia. Ing mengkono, dheweke kesengsem co-penulis Barry Carter lan aku karo ketekunan lan kawruh poker jero. Dheweke malah nemokake sawetara kesalahan sing kita lan tim review ahli ora kejawab ing basa Inggris asli! Aku langsung nambah kursus kita maneh lan mbenerake basa Inggris. Nanging cukup kanggo ngomong sing Giada iku wong sing ngijini karya hard lan asil ngandika kanggo awake dhewe, tinimbang mung gumantung ing “wanita ing poker “.

Sampeyan kadhangkala nggawe luck dhewe ing poker

Sawetara wong ngusulake yen dheweke bakal mlaku kanthi apik, lan nalika iku bener (lan dheweke ngakoni dhewe), dheweke uga main kanthi sampurna. Sampeyan kadhangkala nggawe luck dhewe ing poker , lan tetep kuwat lan disiplin ing wiwitan nalika iku mati kertu, lan menang maksimum karo tangan gedhe nalika padha teka, iku temtu menang pantes lan bakal ancaman nyata ing game. .. 25k.

Sapa ngerti, dheweke bisa uga nerjemahake buku paling anyar babagan ICM lan strategi meja pungkasan menyang basa Italia minangka bagian saka persiapane.

#Ndeleng #Kanca #Lawas #ing #EPT #Barcelona

Leave a Reply

Your email address will not be published.