Nevada Gaming Menang Top $ 1bn kanggo 16th Consecutive Sasi

By | July 30, 2022

kertu pos Nevada

Nevada kang juni gambling winnings $ 1,277 milyar, ing 16. sasi sakcara luwih saka $ 1 milyar. [Image: Shutterstock.com]

Apa cara kanggo mungkasi taun fiskal?

Inflasi, masalah ekonomi, ora ana masalah. Kanggo sasi 16 ing saurutan, menang gambling Nevada paling ndhuwur $ 1 milyar. $ 1,277bn ing Nevada casino gambling revenue kui ing Juni 2022 8,06% luwih saka ing Juni 2021. Iku sasi kalima paling apik ing sajarah negara; paling apik yaiku $ 1,359 milyar, diklumpukake ing Juli 2021.

taun fiskal paling gedhe kanggo game menang ing sajarah Nevada

Lonjakan ing watesan pasca-pandemi nyebabake taun fiskal paling gedhe kanggo menang game ing sejarah Nevada. Sajrone 12 sasi pungkasan ing Juni, total menang game $ 14,63 milyar, break rekor sadurungé $ 12,7 milyar, kang entuk ing taun fiskal 2007-2008.

Kamenangan game ing taun tanggalan pungkasan (Januari-Desember 2021) yaiku $ 13,43 milyar, sing uga dadi rekor, sanajan taun iki bisa uga ngluwihi.

Non-Strip Casinos lag konco

Breaking mudhun dening wilayah, Las Vegas Strip sante Juni paling apik ing kabeh wektu (minangka Clark County lan negara minangka kabèh), entuk $ 734,8 mayuta-yuta ing menang game, Tambah 22,7% saka padha Sasi taun pungkasan.

Ora kabeh pelangi lan srengenge, nanging ing Strip, menang game mudhun ing Nevada 7,5% dibandhingake Juni 2021.

“Ing sisih plus, kajaba ing North Las Vegas lan Laughlin, total game menang kabeh submarkets utama negara tambah sak Juni 2019,” Michael Lawton, analis ekonomi senior kanggo Nevada Gaming Control Board, marang. Las Vegas Review-Journal.

Lawton ujar manawa salah sawijining sebab utama sukses Juni yaiku akeh acara khusus sing narik akeh wong akeh. Sting duwe sawetara konser, Justin Bieber tampil, lan Jonas Brothers miwiti residensi ing Park MGM. World Series of poker uga mlaku ing saindhenging sasi.

Lawton koyone ora kuwatir banget, amarga ora gampang kanggo kasino non-Strip ngluwihi kinerja taun kepungkur, nalika Juni 2021 wis munggah 13,9% saka Juni 2019.

Sportsbooks garis finish

Nalika Juni 2022 minangka wulan sing apik banget, ana pratandha manawa sepur peluru iki ora bakal nyepetake ing salawas-lawase. menang slot padha $ 838,8 yuta statewide, nanging iku mudhun 1,9% saka Juni 2021. dhuwit recehan slot – jumlah dhuwit pelanggan sijine menyang mesin slot – ana $ 11,2 milyar, mudhun 2,1%.

Loro statewide lan Strip menang game njaba baccarat mudhun rada, kurang saka siji persen.

menang Sportsbook uga wis dropped Ngartekno. Kamenangan $ 23,8 yuta sing diasilake dening buku Nevada minangka penurunan 18,3% dibandhingake Juni 2021. Persentase ditahan uga luwih murah: 4,86% nglawan 5,35%. Total taruhan mudhun 10,1% wiwit Juni 2021 dadi $ 490,3 yuta.

Sportsbooks Nevada wis katon Tambah ing bisnis kanggo sangang sasi sakcara; streak sing bound kanggo mungkasi ing sawetara titik.

#Nevada #Gaming #Menang #Top #1bn #kanggo #16th #Consecutive #Sasi

Leave a Reply

Your email address will not be published.