New York Mets Owner pengin Mbangun Casino in Parking Lot

By | August 16, 2022

Lapangan Citi

pemilik New York Mets Steve Cohen meksa nindakake perkara kanggo mbangun casino cedhak utawa malah ing parkir Citi Field. [Image: Shutterstock.com]

Dorong amplop

rencana pemilik New York Mets Steve Cohen kanggo nggawa casino near Citi Field bisa thwarted dening panentu legal suntingan.

hukum negara lan kesepakatan Mets bakal dadi pamblokiran dalan utama

Cohen wis ngginakaken enem tokoh lobbying pejabat minangka bagéan saka push kanggo mbangun pusat game toko. Nanging, hukum negara lan kesepakatan Mets bakal dadi penghalang utama, miturut kutha.

Waralaba baseball Liga Nasional New York kudu golek cara kanggo ngubengi aturan parkir lan mbangun ing taman. Yen ora, ngimpi mbangun casino anyar bisa mlayu.

The New York Mets, tawaran lan precedent

ngimpi Cohen kanggo miwiti gambling panyiapan teka bebarengan sawise Gubernur Kathy Hochul ngajokaken nggawe telung lisensi casino liyane.

Pamilik Mets wis target tetanggan Willets Point minangka hub bisnis ngajokaken. Times Square, Hudson Yards, lan Coney Island kabeh wis dianggep dening pangembang liyane.

Cohen uga nggawe ide babagan kasino ing cedhak ballpark ing awal Januari, miturut kutha. Nanging, ide dheweke kanggo nyambungake Willets Point karo ballpark kanthi nempatake fasilitas ing tengah parkir tim bisa ditolak kanthi sah.

“doktrin kepercayaan umum”, sing nglarang pangembang pribadi mbangun ing tanah umum

Bangunan ing papan parkir bakal nglanggar “doktrin kepercayaan umum”, sing nglarang pangembang pribadi mbangun ing tanah umum. Anggota legislatif negara mung bakal ngidini konstruksi dilanjutake yen dheweke milih nolak aturan kasebut.

Begjanipun kanggo pembuangan Mets lan gamblers padha, organisasi wis sajarah wriggling watara traps legal. Ing wiwitan taun 1960-an, tilas lapangan tim, Stadion Shea, dibangun ing tanah sing diduweni Departemen Taman lan Rekreasi kutha ing Flushing Meadows Corona Park.

Nanging, 2017 Mets nyoba kanggo mbangun mall liwat parkir gagal. Pengadilan Banding Negara nindakake pukulan fatal, kanthi nyebutake doktrin kepercayaan umum minangka pembenaran.

Legalitas lan nduweni hak

Doktrin kepercayaan umum ora mung ngalangi pangembangan casino Mets. Saben bangunan ing panggonan parkir bakal ngurangi jumlah spasi, kang bakal alon mudhun pembayaran tim saka atusan yuta dolar ing obligasi kotamadya, kang disambungake menyang bathi parking.

Wong menowo karo kahanan ngandika owah-owahan kanggo akèh parking mbutuhake amandemen kanggo Financing persetujuan, miturut kutha. Tim kasebut uga katon bakal dipeksa mbangun dek parkir kanggo ngimbangi papan sing ilang.

QBC sarujuk kanggo njaga paling ora rolas papan parkir ing sekitar stadion

Queens Ballpark Company LLC, pemilik sah saka Mets lan Citi Field, nyewakake tanah saka kutha. Minangka kesepakatan sing ditindakake dening mantan pemilik Fred Wilpon, QBC sarujuk kanggo njaga paling ora rolas papan parkir ing sekitar stadion nalika nampa pendanaan obligasi $ 650 yuta, miturut Economic Development Corporation ing kutha kasebut.

Audit 2017 nyatakake yen tim mbayar sewa dhasar adhedhasar rumus sing nglacak revenue parkir lan non-parkir marang revenue sing dikarepake.

Juru bicara sing makili Cohen ujar manawa dheweke isih nimbang pilihan babagan perkara kasebut.

“Steve nganggep manawa Mets minangka tanggung jawab sipil, lan nggawe investasi ing tim, ballpark lan komunitas dadi prioritas nomer siji,” ujare Tiffany Galvin-Cohen, sing ora ana hubungane karo pemilik Mets. kutha ing statement. “Steve terus melu lan ngrungokake para pemangku kepentingan. Sembarang visi strategis kanggo wilayah kasebut bakal mbantu nyegerake lingkungan lan nambah pengalaman kanggo para penggemar Mets.

Sauntara kuwi, Cohen wis siyap kanggo ngedongkrak pangembangan utama. Afiliasi ing perusahaan finansial Point72 nggawe perusahaan tanggung jawab winates sing diarani New Green Willets.

Wiwit dibentuk, New Green Willets wis nglobi para anggota parlemen lan janji dhuwit kanggo konstruksi ing Willets Point.

Lingkungan iki nduweni 23 hektar tanah sing diduweni umum, saiki lagi ngalami owah-owahan lengkap, uga 40 hektar tanah pribadi. Yen pemilik pengin tuku pribadi, mesthine kudu ngenteni sawetara taun amarga standar lingkungan wis ditemtokake.

#York #Mets #Owner #pengin #Mbangun #Casino #Parking #Lot

Leave a Reply

Your email address will not be published.