NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

By | September 19, 2022

logo olahraga mojo

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com]

Mojo tekan pasar

Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey.

pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk

Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar statistik sing dikarepake bakal entuk. Nilai fluktuasi gumantung saka kinerja, tampilan tim, lan variabel bingung liyane.

Mojo wis ngasilake luwih saka $ 100 yuta thanks kanggo Rodriguez, pemilik Minnesota Timberwolves Marc Lore, lan teknologi Bart Stein lan Vinit Bharara.

Puluhan taun produk

Sanajan Mojo mung diluncurake dina Senin, iki wis dadi proyek pirang-pirang dekade, miturut kepemilikan.

Ing pungkasan taun 1990-an, Lore lan Bharara nggawe “The Pit,” sing dadi pusat gaya pasar saham kanggo kertu olahraga dagang. Proyek kasebut pungkasane didol menyang Topps ing taun 2001 kanthi rega $ 5,7 yuta.

“We panginten iku bakal dadi apik kanggo pembuangan olahraga saben dinten yen padha bisa nandur modal ing atlit kaya saham – apa yen kita bisa nggawe apa kita nelpon pasar saham olahraga,”Bharara ngandika ing Interview. “Maju cepet 20 taun sabanjure lan Marc nelpon aku, lan dheweke kandha, ‘Ide iki wis suwe, ide pasar saham olahraga iki, kudu ditindakake maneh. Awaké dhéwé kudu nglakoni cara sing bener.’”

versi luwih modern saka totoan long term

Mojo diwenehi lisensi Komisi Gaming New Jersey sadurunge entri anyar menyang pasar. Pejabat njlèntrèhaké minangka versi luwih modern saka totoan long-term, karo totoan pamuter dadi panandha kanggo nelusuri taruhan. Perusahaan wis plans langsung kanggo nggedhekake sangang negara liyane lan uga pengin trek liyane olahraga ing database sawijining.

Ing wulan Maret, Mojo ngumumake pendanaan Seri A $ 75 yuta sing dipimpin dening Thrive Capital, perusahaan investasi kanggo perusahaan teknologi. Tambahan $25 yuta wis diunggahake wiwit saiki, kanthi kontribusi saka Asosiasi Pemain NFL (NFLPA), Chris Rock, lan Gary Vaynerchuk, lan liya-liyane.

“Kita ndeleng kesempatan sing apik kanggo Mojo kanggo ngowahi fandom olahraga kanthi nggawa penggemar luwih cedhak karo pemain sing padha ngerti lan tresna,” ujare presiden NFLPA Steve Scebelo ing pratelan.

Diversifikasi pasar

Keunikan Mojo minangka conto pangembangan liyane ing jagad taruhan olahraga. Sadurungé sasi iki, platform taruhan mikro Jake Paul Betr ngluncurake aplikasi gratis kanggo muter, ing ngendi pangguna fokus ing acara game cilik tinimbang asil gedhe.

Aplikasi sing dikenal minangka “Juice Reel” uga wis misuwur amarga pendekatan kanggo nglacak lan nglumpukake data taruhan, saéngga pemain bisa nemokake garis sing duwe bathi kanthi gampang.

Nanging, ana preseden negatif sing ana ing Mojo lan tim sing sugih. Ing taun 2021, platform taruhan bal-balan sing dikenal minangka “Indeks Bal-balan,” sing uga ngidini para pemain dilacak kaya opsi saham, ambruk, nyebabake udakara $ 125.4 yuta dhuwit pelanggan ing risiko.

“[Mojo] iku salah siji saka tantangan paling gedhe aku wis tau makarya ing karir,” ngandika Stein. “Sampeyan butuh modal, sampeyan butuh teknik, sampeyan butuh wong, lan sampeyan kudu duwe wektu kanggo nindakake kabeh aturan kasebut.”

#NFL #Stock #Market #Style #Mojo #App #Bukak #ing #Jersey

Leave a Reply

Your email address will not be published.