Ngalih Peluang Tinju Jake Paul-Anderson Silva, Dhukungan Silva

By | September 1, 2022

Jake Paul

Jake Paul ora maneh favorit marang Anderson Silva sawise bookmakers pisanan sijine wong kaya. [Shutterstock.com]

Donya tabrakan

Wektu cendhak Jake Paul minangka favorit ing pertandhingan tinju sing bakal teka nglawan Anderson Silva wis rampung.

tantangan paling gedhe

Paul, YouTuber lan penghibur kanthi luwih saka 45 yuta pengikut media sosial, bakal ngadhepi mantan juara UFC nalika dheweke terus munggah pangkat ing ring. Kanthi menang liwat YouTuber Deji, pensiunan bintang NBA Nate Robinson, lan seniman seni bela diri campuran Ben Askren lan Tyron Woodley, petinju Amerika sing karismatik bakal ngadhepi tantangan paling gedhe.

Minangka pisanan kacarita dening Tinju tanpa asapPertarungan Paul-Silva bakal ditindakake tanggal 29 Oktober. Kertu lan papan sing isih ana isih ditemtokake.

Jake Paul entuk perang sing paling angel

Sanajan Paul kanthi terang-terangan nambahake para pejuang kaya Nate Diaz lan Jorge Masvidal, Silva sing nggawe langkah pertama ing perseteruan kasebut.

Silva, 47 taun, nimbali Paul sawise cepet nyelehake Tito Ortiz ing ring nalika perang September 2021. Paul katon minangka komoditas panas dening akeh pejuang sing pengin entuk gaji paling gedhe ing karire, uga mungkasi balapan sing luar biasa.

Sanajan beda umur luwih saka 20 taun, Silva bakal dadi tantangan paling gedhe kanggo Paul. Master stand-up Brasil dadi 34-11 ing UFC lan 3-1 kanthi rong kalah ing ring.

Dheweke wis dikritik, amarga perang karo non-boxers lan mungsuh lawas.

Paul wis njaga rekor murni 5-0 nalika nambah kesulitan mungsuh ing saben tantangan. Dheweke wis dikritik, amarga perang karo non-boxers lan mungsuh lawas.

Paul mbukak minangka favorit -180 nalika Silva wis winih +150, miturut rintangan saka BetOnline. Nanging, peran diganti kanthi cepet, lan Silva ditetepake minangka favorit -160 nalika Paul +130.

Paul kemungkinan bakal nguber KO kaya sing ditindakake nalika menang pertandhingan ulang nglawan Woodley.

Silva uga wis ilang ing stride karo umur, nggawe wong target liyane sedentary. Dheweke uga bakal nggoleki wong sing gampang nyerah.

Apa sing bakal teka?

munggah Jake Paul liwat rangking unprecedented. Sawise pisanan entuk kondhang ing platform media sosial Vine, dheweke wis nyelidiki sawetara usaha ing olahraga profesional, kalebu nggawe perusahaan promosi dhewe, Promosi Paling Berharga, lan peluncuran platform Betr sing fokus ing taruhan mikro.

Betr dadi topik panas sadurunge pengumuman perang, amarga Paul ngrekrut bintang kaya Travis Scott, Ezekiel Elliott, lan Richard Sherman kanggo nandur modal luwih saka $ 50 yuta ing perusahaan kasebut. Dheweke lan pakar industri Joe Levy nggawe platform kanggo menehi kesempatan taruhan luwih cepet ing game.

Gosip wis wiwit nyebar yen Paul bisa katon ing kertu Januari

Gosip wis wiwit nyebar yen Paul bisa katon ing kertu Januari sing nampilake sensasi hiburan Inggris KSI (jeneng asli Olajide Olatunji), sing duwe daging sapi sing wis suwe. KSI bubar ngadhepi loro mungsuh ing wayah wengi sing padha minangka bagéan saka acara DAZN lan bakal perang maneh.

Nanging, wong Inggris nimbali Andrew Tate lan Tommy Fury, antara liya, kanthi rants dawa sawise menang kaloro sing mbusak Paul saka dhaftar. Dheweke terus-terusan janji bakal nglawan Amerika, nanging pengin luwih akeh wektu kanggo miwiti teyeng ring.

Paul utawa Silva ora tau gelut ing 2022. Pertandhingan sing bakal teka bakal ditindakake ing dina sing padha karo pertandhingan Eliminator Final Gelar Dunia WBA antarane Brit Hughie Fury lan Michael Hunter Amerika.

#Ngalih #Peluang #Tinju #Jake #PaulAnderson #Silva #Dhukungan #Silva

Leave a Reply

Your email address will not be published.