NYRA Dituku 49% United Tote Saka Churchill Downs

By | August 13, 2022

Pengusaha salaman karo skyline kutha ing latar mburi

Churchill Downs wis adol 49% saka United Tote menyang NYRA Content Management Solutions, LLC kanthi jumlah sing ora dingerteni. [Image: Shutterstock.com]

Rincian finansial ora dicethakaké

Churchill Downs Incorporated wis ngumumake rencana kanggo ngedol sebagian besar anak perusahaan United Tote. NYRA Content Management Solutions, LLC bakal njupuk 49% saham ing perusahaan kasebut, kanthi transaksi samesthine bakal rampung ing pungkasan taun. Ora jelas pira sing ditindakake anak perusahaan New York Racing Association (NYRA) kanggo njamin persetujuan kasebut.

nyakup kabeh vertikal bisnis United Tote kajaba sektor omah pari-mutuel

Penjualan dening Churchill Downs Incorporated (CDI) nyakup kabeh vertikal bisnis United Tote kajaba sektor omah pari-mutuel. United Tote nawakake sawetara opsi layanan minangka supplier produk lan teknologi kanggo racetracks lan jinis fasilitas pari-mutuel liyane.

Sing tuku, NYRA, minangka perusahaan nirlaba sing tanggung jawab kanggo telung trek balap jaran ing New York. Perusahaan iki ngoperasikake Saratoga Race Course, Aqueduct Racetrack, lan Belmont Park. NYRA nandatangani perjanjian kapisah kanggo nggunakake layanan United Tote ing telung properti kasebut ing taun 2023.

Rencana masa depan

NYRA lan CDI rencana kanggo bisa bebarengan kanggo nggawe solusi pari-mutuel lengkap lan efisien liwat industri-leading United Tote ing kualitas lan kinerja. Tujuane kanggo nggedhekake industri balap jaran ing platform taruhan olahraga kanggo nggayuh basis klien anyar.

United Tote ngrancang, ngasilake lan ngoperasikake sistem taruhan pari-mutuel ing saindenging Amerika Utara lan internasional. Perusahaan iki duwe luwih saka 150 perusahaan balap sing nggarap lan uga sawetara fasilitas taruhan sing ora ana trek.

Advertisement gedhe liyane saka CDI

Churchill Downs Incorporated wis cukup sibuk adol properti. Ing Juni, perusahaan announced Advertisement saka 115,7 hektar tanah cedhak Calder Casino ing Florida kanggo Link Logistics $ 291 mayuta-yuta. Link Logistics minangka anak perusahaan saka perusahaan ekuitas swasta Blackstone.

Sawise Advertisement rampung, tetep CDI 54 hektar ing Miami Garden, lokasi Calder Casino .

CDI plans nggunakake hasil saka Advertisement tanah kanggo tuku properti disambung menyang akuisisi anyar Peninsula Pacific Gaming.

#NYRA #Dituku #United #Tote #Saka #Churchill #Downs

Leave a Reply

Your email address will not be published.