Olahraga Circa bisa uga kudu nutupi Overlay Kontes $ 4M +

By | September 7, 2022

Jam lan tagihan dolar

Katon kaya Circa Sports kudu nutupi kekurangan luwih saka $ 4 yuta kanggo entuk hadiah sing dijamin kanggo loro kompetisi bal-balan pro. [Image: Shutterstock.com]

Wektu terus mlaku

Kanthi tenggat wektu entri Sabtu sore wis cedhak, Circa Sports isih adoh saka entuk entri sing cukup kanggo rong kompetisi taruhan bal-balan pro. Operator Sportsbook mbutuhake luwih akeh peserta kanggo nutupi hadiah simpenan $ 12 yuta, nanging katon Circa kudu mbayar tagihan sing dawa.

mbutuhake 6.000 peserta saben kanggo nutupi tagihan

Loro-lorone kompetisi mbutuhake 6.000 peserta saben kanggo nutupi tagihan. Nalika diterbitake, ana 3.297 entri ing kompetisi Circa Million IV $ 1.000, dene kompetisi bal-balan pro Circa Survivor duwe 4.505 entri.

Saiki, operator Las Vegas kudu mbayar $ 2,7 yuta kanggo nutupi kekurangan Circa Million IV lan $ 1,7 yuta kanggo nutupi defisit Circa Survivor, digabungake dadi $ 4,4 yuta tagihan.

Hadiah gedhe kanggo entuk

Circa Sports mutusake nambah jumlah jaminan ing rong kompetisi utama ing taun iki saka $ 4 yuta dadi $ 6 yuta.

Dhiskusi karo Las Vegas Review-Journal, Circa Sports manager operasi Jeff Benson ngandika pracaya Ajaib perlu kanggo mencet 6.000 tandha entri ana. Dheweke nambahake, Nanging, kangelan presented “kesempatan Nilai samesthine positif gedhe” kanggo entrants. Kurang peserta tegese luwih akeh kesempatan kanggo menang hadiah.

Panggonan pisanan ing kompetisi Circa Million IV bakal menang $ 1 yuta, nalika wong pungkasan sing ngadeg ing kompetisi Circa Survivor bakal dibagi hadiah utama $ 6 yuta.

Ing kahanan sing padha ing 2021, Circa kudu mbayar overlay $ 1.9 yuta kanggo kompetisi Survivor dheweke.

Liyane overlay utama

Ora mung Circa Sports sing nawakake kompetisi bal-balan pra-NFL lan kuliah. William Hill saiki duwe overlay enem poin kanggo salah sawijining kompetisi bal-balan utama, College Pick’em. Minangka asil overlay $ 548.000 taun kepungkur, William Hill ngeculake hadiah sing dijamin saka $ 1m dadi $ 500.000.

total hadiah dhuwit dijamin $ 1,1 yuta

Westgate SuperBook nawakake total hadiah dhuwit dijamin $1,1 yuta kanggo 11 kontes bal-balan ing mangsa liwat SuperContest sawijining. Ora kaya Circa Sports, operator wis entuk cukup peserta supaya ora mbayar overlay.

Saliyane loro kompetisi bal-balan pro utama Circa Sports, pemilik Derek Stevens wis nyumbang $ 25.000 kanggo acara anyar sing diarani Circa Friday Football Invitational. Ing kasus iki, 16 wong bakal melu ing kontes ing saindhenging mangsa tanpa ragad mlebu. Dheweke nggawe pilihan mingguan kuliah lan game NFL.

#Olahraga #Circa #bisa #uga #kudu #nutupi #Overlay #Kontes

Leave a Reply

Your email address will not be published.