Paddy Power Mbayar Ten Hags Kanggo EPL’s Next Firering

By | August 15, 2022

Erik Ten Hago

Manchester United nandhang kekalahan ngremehake liyane ing akhir minggu, lan Paddy Power mbayar saham kanggo manajer Erik Ten Hag (gambar) dadi manajer sabanjure ing EPL. [Image: Shutterstock.com]

Cukup katon

operator sportsbook Irish Paddy Power dikenal kanggo kampanye marketing off-the-wall. Awal wulan iki, perusahaan kasebut mbayar Liverpool kanggo menang Liga Premier sadurunge musim 22/23 diwiwiti, lan saiki wis mutusake karung manajerial sabanjure.

kejut 4-0 mundhut kanggo South London klub Brentford

Sawise tim kasebut kalah 4-0 saka klub London Selatan, Brentford, dina Sabtu, Paddy Power mbayar bos Manchester United anyar, Erik Ten Hag, kanggo kelangan proyek sabanjure. Perusahaan kasebut njupuk Twitter kanggo nuduhake nganyari taruhan bal-balan:

Kalah ing akhir minggu tegese Manchester ora menang ing rong pertandhingan pisanan sawise kalah 2-1 saka Brighton minggu kepungkur. Tim kasebut saiki njagong ing ngisor tabel Liga Premier kanggo pisanan wiwit Agustus 1992. Iki uga wiwitan paling ala kanggo kampanye Man United manajer anyar sajrone luwih saka seabad.

Carane iku diputer?

Ora mung Manchester United kalah ing dina Setu, dheweke uga ngalami kekalahan mutlak ing salah sawijining asil sing paling nggumunake ing sejarah EPL.

Kesalahan penjaga gawang saka Man U De Gea miwiti serangan Brentford, nanging Bees wis nambah telung gol maneh ing tally sakcepete sawise game tekan tandha 30 menit. Brentford ngginakaken sisa game tinkering karo Manchester, nalika lintang-lintang misuwur donya saka Red Devils gagal kanggo nggawe impact sembarang.

Sampeyan bakal dipecat ing wayah esuk. ”

Para penggemar Brentford ora nate nyerang mungsuh. Stadion Komunitas Gtech urip kanthi nyanyian “Sampeyan bakal dipecat ing wayah esuk” sing diarahake ing Ten Hag. Kangge, akeh pangguna Twitter uga ngarahake Manchester sawise wiwitan sing isin:

Pangguna liyane uga nyorot kinerja para pemain tartamtu, kayata gelandang Skotlandia Scott McTominay:

Sportsbooks Cut rintangan

Paddy Power ora mung operator sportsbook sing nyathet kinerja United sing ora apik. Sportsbooks liyane wis nyuda kasempatan kanggo metu saka Ten Hag. Sky Betting lan Gaming, 888Sport lan Betvictor kabeh duwe mantan pemain Ajax minangka +400 kanggo ninggalake sabanjure, mung manajer Southampton Ralph Hasenhuttl.

Yen dheweke lunga, Ten Hag bakal dadi manajer kaping wolu sing ninggalake klub kasebut wiwit legenda EPL Alex Ferguson mutusake pensiun ing taun 2013. Klub kasebut durung menang liga wiwit Ferguson lunga, finis kaping pindho kaping pindho lan paling murah ing urutan kapitu. Nalika iku. Musim pungkasan, klub kasebut rampung ing posisi kaping enem – peringkat paling murah nomer loro wiwit jaman Fergie.

Kanggo kemungkinan menang Liga Premier, FanDuel lan Paddy Power regane Man U +10000. DraftKings kurang ngarep-arep babagan kemungkinan tim ing +13000. Nyatane, buku olahraga percaya yen tim kasebut duwe kemungkinan degradasi luwih apik tinimbang ngangkat piala, regane +2500 karo DraftKings lan FanDuel.


#Paddy #Power #Mbayar #Ten #Hags #Kanggo #EPLs #Firering

Leave a Reply

Your email address will not be published.