Panganan cepet nyebabake karusakan banyu ing Las Vegas Casino

By | August 12, 2022

Tandha ati-ati ing ngarepe downpout

Banjir kilat kenek Las Vegas ana wengi, nyebabake karusakan banyu wujud kanggo sawetara casinos Strip. [Image: Shutterstock.com]

udan sing ora biasa

Musim panas ing Las Vegas ora kaya biasane, amarga banjir bandhang wis ana ing kutha sajrone sawetara minggu kepungkur. Akeh kasino lan hotel ditinggalake kanggo ngatasi dampak kasebut, kanthi banjir gedhe sing nyusup macem-macem properti.

Kemis wengi, sawetara kasino Las Vegas Strip ngalami karusakan banyu sing signifikan. Akeh wong sing ngirim video ing media sosial sing nuduhake kerusakan:

Casino nyoba kanggo menehi hasil karusakan

Amarga cuaca sing ala, Las Vegas National Weather Service ngetokake peringatan banjir bandang sing bener nganti dina Jumuah jam 12:15. Sawetara properti paling misuwur ing Las Vegas Strip kena pengaruh, kalebu Caesars Palace lan Planet Hollywood.

banyu mlebu liwat sirah sprinkler

Ing Caesars Palace, video nuduhake banjir banjir menyang salah sawijining restoran njero ruangan properti, sing ngalangi para pengunjung. Banyu mlebu liwat kepala sprinkler sing dipasang ing langit-langit properti. Pelanggan kuwatir yen langit-langit bisa ambruk sebagian amarga akeh banyu sing mlebu.

Planet Hollywood kapenuhan tingkat banyu sing signifikan, sing nyebabake karusakan abot. Udan deres banget nalika banjir bandhang nganti wong-wong ora bisa ndeleng properti ing pinggir dalan.

Masalah liyane duweni potensi ing dalan

Saliyane karusakan banyu ing kasino lan hotel, kutha iki uga kudu ngadhepi pemadaman listrik. Luwih saka 17.000 wong ora duwe listrik kanggo sementara. Penumpang mlebu lan metu ing Bandara Internasional Harry Reid sing cedhak uga kudu ngalami keterlambatan.

Sopir ing dalan nalika udan kudu mandheg amarga masalah visibilitas lan dalan kebak banjir. Penduduk lokal Sean Sable ujar manawa dheweke ora weruh udan maneh sajrone nem taun dheweke manggon ing kutha kasebut.

Kayane bakal ana alangan liyane ing dalan. Anjog forecaster saka Las Vegas National Weather Service Chris Outler marang media wilayah bisa ndeleng liyane udan ing akhir minggu. Ngomong apa sing dikarepake wong, dheweke ujar: “Ana kesempatan saben dina. Saiki, udan wis suda ing lembah, nanging umume dina, utamane ing wayah sore lan sore, ana kemungkinan 30% kanggo Las Vegas.

#Panganan #cepet #nyebabake #karusakan #banyu #ing #Las #Vegas #Casino

Leave a Reply

Your email address will not be published.