Peluang lan Prediksi Divisi AFC

By | July 30, 2022

Josh Allen

Sportsbooks wis dirilis rintangan totoan AFC, lan kompetisi ing kabeh-wektu dhuwur. [Image: Shutterstock.com]

AFC bali

Juara Super Bowl bisa uga ana ing NFC, nanging AFC diisi karo tim paling dhuwur ing NFL.

akeh talents quarterback warna

Cincinnati Bengals muncul minangka wakil konferensi ing game Lombardi taun kepungkur. Nanging, macem-macem bakat lan kompetisi sing ora ana gandhengane wis nyebabake juara 2022 ngadhepi debat sengit.

Dipuntedahaken saking VegasSlotsNewsOnline’ rincian rintangan totoan ing NFC, punika AFC 2022 opsi divisi.

AFC Timur

Dhuwit Kebo (-220)

Favorit paling angel ing AFC yaiku Buffalo Bills, sing wis monopoli divisi ing sawetara taun kepungkur. Tom Brady budhal saka liga cepet njupuk alih, nanging uga duwe salah siji saka quarterbacks paling apik AFC, uga pertahanan brimming karo bakat. Agen bebas mlebu Von Miller bisa dadi pemain veteran sing kudu dilebokake ing ndhuwur.

Dolphins Miami (+450)

Miami Dolphins duwe regu apik lan bubar ditambahaké game-bejat panrima Tyreek Hill, nanging isih duwe kahanan quarterback pitakonan. Pelatih kepala anyar Mike McDaniel uga ana ing taun pisanan minangka singsot kepala, sing bisa nyurung garis wektu maneh setaun utawa rong taun.

Patriot Inggris Anyar (+500)

Pelatih legendaris Bill Belichick nggawe ombak kanthi milih ora ngumumake koordinator nyerang lan pertahanan sajrone kemah. Nanging, dheweke ngelem babagan pangembangan QB Mac Jones taun kapindho, sing playbook winates dianakake kesalahane taun kepungkur.

New York Jets (+2400)

Rong perkara sing bener: pisanan, Jets duwe rancangan sing apik. Kapindho, Jets isih cukup ala. Dheweke uga duwe QB sing ora disenengi, akeh bolongan ing daptar tugas, lan ora ana pemain pro sing jelas.

AFC Utara

Baltimore Ravens (+170)

The Ravens wis dadi powerhouse musim biasa wiwit kalebu Lamar Jackson menyang barisan wiwitan. Nanging, Jackson ana ing tengah regejegan kontrak, kang bisa mengaruhi fokus. Ora preduli, tim kasebut duwe pertahanan sing luar biasa lan pelatih kepala jenius sing nindakake kabeh.

Cincinnati Bengals (+185)

Musim kejutan taun kepungkur bali kanthi garis serangan sing luwih apik lan pengalaman taun liyane kanggo bintang penyerang enom. Joe Burrow wis samesthine kanggo menek menyang QB ndhuwur limang ing liga, lan yen ngirim, Bengals bisa gampang bali menyang tari amba.

Cleveland Browns (+260)

Musim Browns gumantung banget babagan suwene Deshaun Watson dilereni soko tugas, yen ana. Paling apik, Watson minangka salah sawijining pemain sing paling berpengaruh ing kabeh liga, lan dheweke duwe pemain pendukung sing apik.

Pittsburgh Steelers (+950)

Mike Tomlin kudu kerja keras supaya ora kelangan musim pertama minangka pelatih kepala. Steelers duwe pertahanan sing apik banget marang QB rookie, nanging tandha pitakon sing nyata yaiku apa bakal kompetitif.

AFC Kidul

Indianapolis Colts (-115)

Indy minangka pilihan sing jelas kanggo menang divisi iki. Padha siap contenders lan nambah mantan MVP Matt Ryan kanggo njupuk liwat ing setengah ngisor. Iki bakal dadi kasempatan paling apik kanggo tampil ing Super Bowl wiwit Andrew Luck pensiun.

Tennessee Titans (+160)

The Titans rampung taun kepungkur kanthi rekor paling apik ing AFC sanajan cedera kanggo megastar Derrick Henry. Kanthi dheweke bali lan sehat, dheweke duwe gaman mateni ing mburi sing praktis bakal nggawa dheweke – ora ana sing dimaksudake – minimal wolung menang. Saka ing kono, pertahanan sing padhet lan game-game sing terus-terusan bakal nemtokake nasibe.

Jacksonville Jaguars (+750)

Jag nggawe akeh owah-owahan ing mangsa, nanging bal isih ana ing tangan Trevor Lawrence. QB sophomore minangka salah sawijining prospek paling apik ing tim, lan kanthi disfungsi taun kepungkur, dheweke bakal duwe rekor sing resik ing minggu pisanan.

Houston Texas (+2500)

Peluang favorit kanggo ngamanake menang paling sithik ing musim NFL 2022/2023, Texas duwe kesempatan sing kuat kanggo saingan kanggo pilihan paling dhuwur ing konsep 2023. Katon yen saben posisi ing dhaptar iki kudu ditangani, mula aja ngarep-arep. .

AFC Kulon

Kepala Kota Kansas (+155)

Oh, apa sampeyan mikir babagan Kansas City? Dheweke bisa uga duwe QB paling apik ing liga, finish sing paling apik, lan pelatih telu sing paling dhuwur, nanging dheweke ora kejawab ing kalah Tyreek Hill ing musim panas. KC kudu nuduhake yen dheweke ora gumantung marang udan es, lan pertahanan keropos uga kudu ditambah.

Pengisi Daya Los Angeles (+240)

Chargers duwe salah siji saka bakat QB enom padhang ing game lan wis sijine bedhil kabeh watara wong. Dheweke uga nggawe loro pemain pertahanan dhuwur-profil, JC Jackson lan Khalil Mack, sing mesthi bakal nyerang koordinator serangan lawan.

Denver Broncos (+260)

Denver bisa uga duwe daftar paling apik ing ndhuwur-kanggo-ngisor ing kabeh liga. Dheweke nggawe cipratan gedhe kanthi dagang kanggo Russell Wilson ing musim panas iki, lan pengalaman Super Bowl bakal diuji. Dheweke minangka nomer telu saka telung prospek sing ora bisa dipisahake kanggo divisi kasebut.

Las Vegas Raiders (+700)

Raiders bisa dadi sing pungkasan ing kemungkinan AFC West, nanging isih dadi mungsuh sing kuat ing liga sing kompetitif. Underrated Derek Carr terus mabur ing radar, lan bakal entuk manfaat saka uncalan ing Davante Adams mangsa iki.

#Peluang #lan #Prediksi #Divisi #AFC

Leave a Reply

Your email address will not be published.