Pemain bal-balan Chris Maguire ditundha amarga pelanggaran taruhan

By | August 22, 2022

Tutup bal bal-balan ing sikile pemain

Chris Maguire saka Lincoln City FC dilereni soko tugas tanpa wates amarga taruhan ing game kasebut nalika aktif main. [Image: Shutterstock.com]

Chris Maguire dadi moho

Pemain bal-balan Lincoln City FC Chris Maguire wis dilereni soko tugas tanpa wates amarga nglanggar aturan totoan Football Association (FA).

penundaan “tanpa prasangka nganti kabar luwih lanjut”

Klub kasebut ngonfirmasi penundaan kasebut “tanpa prasangka nganti kabar luwih lanjut” ing pratelan sing dirilis Senin esuk. Maguire duwe nganti 30 Agustus kanggo nanggapi tuduhan kasebut.

Tilas internasional Skotlandia dituduh nggawe 52 taruhan wiwit Maret 2017 nganti Februari 2022 nalika main ing Sunderland, Oxford United lan Bury FC. Tumindak kasebut minangka pelanggaran sing jelas babagan apa sing diidini pemain saiki lan tundhuk paukuman abot.

FA lan totoan masalah

FA wis aturan ketat kanggo nyegah pemain saka melu gambling ing cocog kanggo sawetara alasan.

FA badhan paling ketok iku match-fixing, kang wis plagued olahraga profesional liyane kanggo taun.

Sasi kepungkur, pertandhingan bal-balan Nigeria dadi viral amarga mbenakake kanthi terang-terangan nalika salah sawijining penjaga gawang ora nyoba nylametake penalti, lan ana pemain nembak bal kanthi jarak sing ora sopan.

ora bisa “nang, langsung utawa ora langsung, utawa menehi pitunjuk, ngidini, nyebabake utawa ngaktifake sapa wae kanggo taruhan”

Miturut FA aturan E8, pemain aktif ora bisa “nang, langsung utawa ora langsung, utawa instruksi, ngidini, nimbulaké utawa ngaktifake sapa nang ing kasil, kemajuan, tumindak utawa aspèk liyane, utawa acara ing utawa gegayutan karo, match. utawa kompetisi bal-balan.”

FA ngiring munggah karo statement kang padha dikonfirmasi alasan kanggo penundaan: “Chris Maguire wis didakwa karo salah ing sambungan karo miturut omongane uwong nglanggar aturan totoan FA.”

Pengalaman Kerja

Maguire gabung karo Lincoln City saka Liga Siji kanthi kontrak rong taun pungkasan musim panas. Sadurunge, dheweke nggawe 101 penampilan kanggo Sunderland, kabeh ana ing Liga Siji.

Pemain umur 33 taun iki nggawe rong penampilan kanggo Skotlandia ing 2011 nanging ora main maneh wiwit saiki. Dheweke miwiti karir ing Aberdeen ing 2005 lan wis main ing 11 tim Inggris.

Maguire ora siji-sijine pemain sing dituntut dening FA karo pelanggaran sing gegandhengan karo gambling taun iki. Ing wulan Februari, penyerang West Ham United Andriy Yarmolenko didakwa tumindak salah amarga muncul ing pariwara taruhan ing Ukraina asli.

#Pemain #balbalan #Chris #Maguire #ditundha #amarga #pelanggaran #taruhan

Leave a Reply

Your email address will not be published.