Pemain US PokerStars bisa menang PSPC Platinum Pass

By | August 28, 2022

Platinum bar

Pemain PokerStars ing Pennsylvania, Michigan, lan New Jersey bakal duwe kesempatan kanggo menang $30,000 PSPC Platinum Pass kanggo sebagian besar sisa 2022. [Image: Shutterstock.com]

Paket hadiah sing larang regane

Senajan pemain poker ing limang negara duwe kemampuan kanggo seneng game online, siji masalah padha ngadhepi iku padha diwatesi saka sak donya lan, ing siji, akeh sing paling seri turnamen internasional lan promosi. PokerStars nyoba kanggo ndandani sing paling sethithik, ngumumake ana sing pemain basis AS saiki bakal duwe kesempatan kanggo entuk $ 30.000 + Platinum Pass kanggo PokerStars Players No Limit Hold’em Championship (PSPC) ing Bahama, kang wis dijadwal kanggo Januari 2023.

Kita pengin menehi akeh pemain kesempatan kanggo dadi bagian saka acara epik iki.

“Ing Kejuaraan Pemain PokerStars, apa wae bisa, nanging sampeyan kudu teka dhisik,” ujare direktur PokerStars US Severin Rasset ing email menyang media. “Kita pengin menehi akeh pemain kesempatan kanggo dadi bagian saka acara epik iki lan papan pimpinan kita minangka cara sing apik kanggo menehi hadiah marang komunitas kita ing AS amarga dadi bagian saka tumindak saben dinane. Kita bakal duwe warta luwih akeh babagan cara luwih cepet kanggo menang. ”

Platinum Pass kalebu $25.000 kursi ing PSPC, enem bengi akomodasi ing hotel bintang lima kanggo panampa lan tamu, transfer bandara, $1.900 kanggo expenses (kayata lelungan), lan “Platinum Pass pengalaman menang.”

sasi kesempatan

Usaha pemain AS kanggo Platinum Passes wiwit 30 Agustus nganti 10 Desember. Kanthi muter game dhuwit nyata ing PokerStars – turnamen utawa game awis – lan depositing, pemain bisa entuk nilai menyang posisi ing leaderboards khusus. Ing pungkasan saben Sasi, ndhuwur 500 pemain saka Pennsylvania, 300 saka Michigan, lan 200 saka New Jersey layak kanggo freeroll ing platform PokerStars negara pamilike kanggo saingan kanggo Platinum Pass.

Iku ora mung cara kanggo menang. Rauh kanggo Online poker Championships (COOP) ing ndhuwur telung negara ngendi PokerStars saiki, 9-26. September. Ing pungkasan COOP, finisher paling dhuwur ing saben negara bakal menang Platinum Pass, total enem.

Top 1.000 pemain ing leaderboard COOP negara uga bakal layak kanggo freeroll, kang bakal dianakaké ing 27. September, nalika PokerStars bakal ngulungake luwih $ 30.000 Platinum Pass.

Suwe tekan

Pisanan lan mung PokerStars Player No-Limit Hold’em Championship ana ing awal 2019. PokerStars apik ing saindhenging 2018, nyebataken turnamen roller super dhuwur diakses kanggo kabeh wong amarga Platinum Pass. Ing idea utama iku bakal dadi turnamen ageng lan larang karo blumbang hadiah buta ngendi profesional ndhuwur lan amatir kurang muter kabeh bisa saingan.

1,039 pemain mlebu PSPC, rekor turnamen kanthi tuku $ 25,000.

Sajrone 2018, PokerStars dianugerahi 320 Platinum Pass lan impen Stars dadi kenyataan: 1.039 pemain mlebu PSPC, rekor turnamen kanthi tuku $ 25.000.

Lan cherry ing ndhuwur iku Ramon Colillas, panampa Platinum Pass piyambak, menang turnamen lan $ 5,1 yuta hadiah pisanan.

Amarga sukses PSPC, PokerStars ngrancang kanggo dadi tuan rumah maneh sadurunge 2023, nanging pandemi COVID-19 nyegah ing taun-taun pungkasan. Kanthi akeh wektu nunggu sing dibutuhake kanggo ngidini kualifikasi sing cukup, penghargaan Platinum Pass, lan jadwal perjalanan, Januari 2023 minangka tanggal sing paling awal kanggo ngenalake PSPC menyang jagad poker.

#Pemain #PokerStars #bisa #menang #PSPC #Platinum #Pass

Leave a Reply

Your email address will not be published.