Pembukaan kasino Queen’s Wharf Brisbane ditundha nganti separo kapindho 2023

By | July 30, 2022

Ing Australia lan The Star Entertainment Group Limited wis kabaripun announced sing Opening casino ing Brisbane $ 2,8 milyar pembangunan Ratu Wharf wis postponed maneh amarga masalah construction. Miturut laporan saka layanan warta InQueensland, operator casino wiwit nggarap konstruksi raksasa ing pusat kutha Brisbane ing wulan Maret. […]
#Pembukaan #kasino #Queens #Wharf #Brisbane #ditundha #nganti #separo #kapindho

Leave a Reply

Your email address will not be published.