Penn kanggo ndarbeni Enggo bareng isih saka Barstool Sports

By | August 18, 2022

logo kursi bar

Penn Entertainment tuku kabeh saham pinunjul saka Barstool Sports, saéngga bisa ngontrol perusahaan media kasebut. [Image: Shutterstock.com]

Njupuk kontrol lengkap

Penn Entertainment, biyèné dikenal minangka Penn National Gaming, wis sarujuk kanggo tuku Enggo bareng pinunjul isih ing Barstool Sports. Akibaté, perusahaan casino bakal duwe kontrol lengkap ing organisasi media olahraga.

Barstool bakal dadi anak perusahaan Penn

Ing pengajuan Komisi Sekuritas lan Bursa AS (SEC) dina Rebo, Penn ngonfirmasi yen wis nindakake hak tuku kanggo tuku saham sing pinunjul ing Februari 2023. Sawise kesepakatan rampung, Barstool bakal dadi anak perusahaan Penn.

Specifications saka menehi hasil

Kanggo nambah kepemilikan Barstool dadi 100%, Penn kudu nyukupi syarat tartamtu kanthi total biaya $387 yuta. Proses rong bagean pisanan bakal weruh Penn mbayar $62m kanggo 50% kepemilikan. Banjur kudu mbayar tambahan $325 yuta kanggo setengah liyane.

Penn National Gaming ngganti jeneng Penn Entertainment ing awal Agustus. Perusahaan wis luwih saka 40 fasilitas gambling adhedhasar tanah ing saindhenging Amerika Utara.

Penn ngumumake wis tuku 36% saka Barstool ing $ 162.2 yuta kesepakatan taun kepungkur. Wiwit, perusahaan wis dibukak Sportsbooks lan kasino online liwat merek Barstool. Perusahaan casino ngarahake tekan pamirsa sing luwih enom liwat akuisisi.

Masalah Portnoy

David Portnoy miwiti Barstool ing 2003, pisanan miwiti perusahaan minangka koran gambling-related ing Boston. Sajrone pirang-pirang taun, dheweke tuwuh lan berkembang dadi produser video online, podcast, lan konten liyane.

panyokro bowo saka seksual salah digawe marang Portnoy

Senajan perusahaan wis kabukten sukses, Barstool wis ngadhepi sawetara masalah amarga tuduhan seksual salah marang Portnoy. Nalika dheweke banget nolak claims, Indiana lan Nevada gambling regulator diselidiki Barstool minangka asil.

Ing wulan Maret, pangareping eksekutif Penn Jay Snowden ujar manawa perusahaan kasebut tetep ndhukung Portnoy.

#Penn #kanggo #ndarbeni #Enggo #bareng #isih #saka #Barstool #Sports

Leave a Reply

Your email address will not be published.