Prediksi kasebut bisa dirusak nalika CFTC mbatalake Surat Tanpa Tindakan

By | August 5, 2022

Kartun Sherlock Holmes babagan kesalahan 404 ora ditemokake

Prediksi iki bisa ilang tanggal 15 Februari 2023 sawise Divisi Pengawasan Pasar (DMO) Komisi Perdagangan Berjangka Komoditas (CFTC) mbatalake surat ora tumindak. [Image: Shutterstock.com]

Ora ana maneh ndeleng dalan liyane

Populèr ijol-ijolan totoan politik PredictIt bisa uga ing dalan metu. Dina Kamis, Divisi Pengawasan Pasar (DMO) Komisi Perdagangan Berjangka Komoditi ngumumake yen mbatalake surat posisi ora ana tumindak ing PredictIt, potensial mati kanggo situs sing digawe dening Victoria University of Wellington, Selandia Baru.

durung nglakokake pasare manut pranataning layang”

Ing surat tanpa tumindak Oktober 2014, DMO mbutuhake PredictIt tetep nirlaba lan ing skala cilik, ing antarane pranata liyane. Ing minggu iki, DMO “wis nemtokake manawa Universitas Victoria ora ngoperasikake pasar miturut syarat-syarat surat kasebut lan minangka asil wis mundur.”

DMO wis nyedhiyakake PredictIt nganti 15 Februari 2023 kanggo nutup kabeh kontrak lan posisi sing mbukak. Sanadyan DMO utawa CFTC nyebutake persis apa PredictIt ing layang kanggo nglanggar kondisi posisi ora tumindak.

Prediksi Iku bakal operate nganti pungkasan

PredictIt wis nerbitake pratelan, dikirim ing situs web, negesake manawa dana pelanggan aman lan ora kena pengaruh penarikan surat tanpa tumindak. Dheweke ujar manawa dheweke wis netepi kabeh syarat layang kasebut, nanging katon kerja sama karo tumindak paling anyar saka DMO.

Sembarang pasar ana bakal terus kanggo perdagangan nganti 15. Februari 2023 deadline, kajaba, mesthi, lagi dienggoni sadurunge banjur (contone, kajaba ana bener dadi salah, Pennsylvania Senat lomba ends tiba iki). Nanging, PredictIt durung mutusake carane bakal nangani pasar taruhan sing ora bakal rampung nganti 15 Februari, kayata pemilihan Presiden AS sabanjure.

Larangan kasebut kanthi efektif nyatakake yen apa sing ditindakake perusahaan bisa uga nglanggar hukum, nanging lembaga pemerintah ora gelem njupuk tindakan hukum lan ngidini perusahaan kasebut beroperasi, anggere perusahaan netepi syarat tartamtu.

Kangge, PredictIt isih nampa pelanggan lan celengan anyar lan bakal nepaki kabeh panjaluk mundur. Sejatine, iku bisnis kaya biasane kanggo saiki, kajaba kanggo pasar sing ora bakal ditanggulangi nganti sawise deadline CMO kang; nyana volatility ing wong-wong mau minangka bettors guess apa PredictIt bisa nindakake.

Dhuwitmu dilebokake ing ngendi cangkeme

PredictIt, kaya kasebut, minangka ijol-ijolan taruhan politik. Kanggo “nang”, customer tuku saham ing asil ing rega saka $ 0,01 kanggo $ 0,99. Asil menang sing cashed ing $1, asil kalah ora cashed. Contone, saiki, yen sampeyan mikir Demokrat bakal menang pemilihan Senat AS ing Pennsylvania taun iki, sampeyan bisa tuku saham ing sisih kasebut kanthi rega $ 0,72. Yen Demokrat menang, Enggo bareng sampeyan bakal cashed ing $1 saben, tegese sampeyan entuk bathi $0,28 saben saham (kurang ragad PredictIt). Yen Republik menang, saham sampeyan dadi ora ana gunane.

yen “taruhan” ing Pemilu iku prediktor luwih akurat saka asil saka jajak pendapat umum

Profesor ing Victoria University of Wellington nggawe PredictIt minangka alat riset kanggo ndeleng apa “taruhan” ing pemilihan minangka prediktor sing luwih akurat tinimbang jajak pendapat umum. Yen wong duwe dhuwit kanggo asil, apa ramalane babagan asil bakal luwih bener tinimbang yen ora duwe risiko?

PredictIt nyedhiyakake data riset kanggo akademisi tanpa biaya, ngarep-arep bisa menehi wawasan sing luwih akeh babagan “bidang studi sing maneka warna kaya mikroekonomi, prilaku politik, ilmu komputer, lan teori game.”

Kaya sing kasebut, ora ana alesan sing diwenehake babagan apa sing ditindakake PredictIt kanggo nglanggar pranata surat tanpa tumindak. Yen ana sing kudu ngira, mesthine ana hubungane karo ukuran. Popularitase wis berkembang kanthi ajeg sajrone sawetara taun kepungkur, utamane ing mangsa pemilihan Presiden 2016; Donald Trump minangka underdog sing penting kanggo ngalahake Hillary Clinton lan sawetara wong mateni ing PredictIt kanthi nyelehake dhuwit ing Trump.

#Prediksi #kasebut #bisa #dirusak #nalika #CFTC #mbatalake #Surat #Tanpa #Tindakan

Leave a Reply

Your email address will not be published.