PSG Tandha Rusia Kontroversial Betting Sponsor 1xBet

By | August 4, 2022

Lionel Messi main kanggo Paris Saint-Germain

Paris Saint-Germain bakal disponsori dening Rusia-diadegaké 1xBet, kang wis nyebabake sawetara kontrovèrsi. [Image: Shutterstock.com]

Watesan wilayah

tim bal-balan Prancis Paris Saint-Germain (PSG) wis partnered karo platform totoan kontrovèrsial 1xBet kanggo telung mangsa sabanjuré.

ngadhepi akeh skandal lan wis dilarang ing akeh negara EU

1xBet bakal dadi sponsor regional PSG ing Asia lan Afrika, nanging ora bakal ditampilake ing Prancis utawa Eropah, ngendi raksasa Paris muter. Perusahaan Rusia wis ngadhepi akeh skandal lan wis dilarang ing pirang-pirang negara Uni Eropa.

Ketentuan sing tepat saka kesepakatan kasebut ora diungkapake, nanging bakal ditambahi menyang wilayah liyane sawise taun pisanan.

Iklim kemitraan totoan

1xBet katon ing periode rebranding, wis dipindhah markas kanggo Siprus. Kanthi bantuan saka mitra, saiki beroperasi ing luwih saka 20 negara.

Sejarah kontroversial perusahaan kasebut ora mindhah PSG, sing seneng nampa mitra anyar.

1xBet wis mantep ing bawana ngendi klub wis akeh panyengkuyung.

“1xBet uga diadegaké ing bawana ngendi klub wis akeh panyengkuyung,”Said kepala kemitraan PSG kang, Marc Armstrong. “1xBet punika stakeholder ambisi ing donya totoan olahraga online lan, kanthi kolaborasi karo Paris Saint-Germain, ngarep-arep kanggo consolidate posisi minangka pimpinan ing akèh negara.”

portofolio 1xBet banget sudhut. Ing ndhuwur kesepakatan anyar karo PSG, klub paling sugih nomer loro ing donya, iku sponsor global FC Barcelona ing Spanyol lan oddsmaker resmi Serie A Italia. Perusahaan sing didegake Rusia uga dadi sponsor Piala Afrika 2021.

Kaputusan teka sak wektu boten mesthi kanggo mangsa gambling . Organisasi kaya Liga Utama Inggris ngelingi nglarang sponsor gambling.

Kangge, Italia “Katetepan Kamulyan” èfèktif nglarang kabeh iklan gambling, kanggo ngrugekake tim bal-balan.

1xBet, scandals paling anyar lan operasi

PSG ngadhepi reaksi sing kuat saka kesepakatan anyar amarga sejarah mitra.

Ing taun 2019, situs web Inggris 1xBet dipateni sawise diselidiki koran nyebabake penyelidikan peraturan. Wektu Minggu dicethakaké ana ing situs iki mromosiaken “kasino pornhub” nggambaraké bookie topless.

1xBet nampa taruhan ing cockfighting lan U19 atletik

Iki mengko dicethakaké 1xBet nampa taruhan ing cockfighting lan U19 atletik lan dipun promosiaken layanan ing situs web enggo bareng video, laku begalan dening Komisi Gambling UK (UKGC) ing 2016.

Perusahaan kasebut uga dilarang beroperasi ing Prancis lan sawetara negara Eropa liyane.

1xBet bubar dadi mitra juara Ligue 1 2021 Olympique Lyonnais ing musim 2021-22. Kesepakatan kasebut uga adhedhasar regional ing Afrika lan promosi perusahaan sajrone dolanan televisi.

Musim PSG diwiwiti dina Setu, 6 Agustus kanthi pertandhingan nglawan Clermont Foot, sing dadi peringkat 17 ing tabel musim kepungkur.

#PSG #Tandha #Rusia #Kontroversial #Betting #Sponsor #1xBet

Leave a Reply

Your email address will not be published.