Regulator Nevada nyetujoni Tropicana Takeover dening Bally

By | September 8, 2022

Tropicana

Bally wis nampa persetujuan saka Papan Kontrol Gaming Nevada kanggo njupuk alih Tropicana Las Vegas (digambarke). [Image: Shutterstock.com]

Meh ngliwati garis finish

Nevada Gaming Board Control (NGCB) wis menehi persetujuan kanggo Bally kang Corporation kanggo operate Tropicana Las Vegas casino resort lan duweni potensi redevelop properti. Regulator game negara announced kaputusan ana, karo property Las Vegas Strip disetel kanggo fasilitas kulon kapal penggedhe kanggo Bally.

aset non-real estate worth $150 yuta

Properti Gaming lan Leisure Inc (GLPI) ngedol properti kasebut menyang Bally kanthi $ 308 yuta. Aset non-real estate regane $ 150 yuta, nalika Bally nyewa tanah saka kapercayan investasi real estate kanggo sewa taunan $ 10,5 yuta, kanthi masa sewa awal 30 taun.

Ing langkah peraturan final needed kanggo ngrampungake disualekno kudu Komisi Gaming Nevada nyetujoni Rekomendasi Papan kontrol sak patemon sabanjuré 22. September.

Owah-owahan ing cakrawala

Minangka kacarita dening Nevada Merdeka, Bally kang Corp plans kanggo ngira-ngira operasi ana Tropicana lan nimbang cara kanggo nambah kinerja. Banjur bakal ngevaluasi potensial kanggo karya pembangunan maneh sing signifikan. Properti kasebut wiwitane bakal nahan jeneng Tropicana nanging bakal nganggo merek Bally yen pembangunan maneh ditindakake. Ora ana rencana kanggo mbangun maneh properti kasebut sajrone setahun utawa rong taun sawise njupuk alih operasi.

kita mikir uga kudu ngevaluasi potensial kanggo pembangunan maneh lengkap.

Ngomong karo NGCB dina Rebo minggu iki, presiden Bally’s Corporation George Papanier ujar: “Kita biasane nglampahi 90 nganti 180 dina ngembangake strategi pemasaran sawise akuisisi properti. Ing babagan iki, kita uga kudu ngevaluasi potensial kanggo pembangunan maneh lengkap.

Siji-sijine masalah sing ditindakake NGCB sajrone rapat kasebut yaiku kasunyatan manawa Bally saiki makarya ing pasar abu-abu online ing saindenging jagad. Iki minangka yurisdiksi ing ngendi gambling ora sah utawa ilegal. Nanggepi, Bally dikonfirmasi manawa dheweke kepenak ing wilayah iki, nanging panitia kepatuhan terus ngevaluasi masalah kasebut.

Ngembangake ngarsane

Bally pisanan announced plans kanggo njupuk liwat Penn Entertainment kang Tropicana ing April 2021. Properti isine 35 hektar lan saiki wis meh 1.500 kamar hotel, 50.000 kothak casino lantai, lan konvènsi penting lan papan patemon.

Bally wis nggedhekake ngarsane ing Amerika Utara kanthi entuk akeh properti game lan rebranding. Uga dikembangaké proyèk anyar, kalebu casino pisanan Chicago. Bally diwenehi lampu ijo ing Mei kanggo miwiti construction saka $ 1,7 milyar casino ing kutha Illinois.

Miturut presiden, Bally saiki dadi operator casino paling gedhe katelu ing AS, kanthi 17 properti ing 11 negara. Iku uga wis dibukak Sportsbooks ing akeh negara, saliyane kasino online ing New Jersey.

#Regulator #Nevada #nyetujoni #Tropicana #Takeover #dening #Bally

Leave a Reply

Your email address will not be published.