Rekor Wanita EURO kanggo Sportsbooks

By | August 4, 2022

Wanita Inggris ngangkat piala EURO

Wanita Inggris ngangkat piala EURO ana wengi, lan kompetisi nambah popularitas bisa ateges kabar apik kanggo Sportsbooks kanggo bathi mangsa. [Image: Lionesses Twitter]

Tekan dhuwur anyar

Biasane, buku olahraga ing saindenging jagad gumantung banget karo turnamen bal-balan gedhe sing kudu ditangani. Kanggo Piala Donya FIFA sadurunge ing taun 2018, contone, prakiraan nuduhake manawa pamirsa taruhan $ 155 milyar ing turnamen kasebut. Kanggo menehi perspektif, kompetisi kasebut meh padha karo 17 Super Bowl berturut-turut, sing bakal dadi $ 8 milyar ing taun 2022.

Taun iki, kompetisi bal-balan utama liyane duwe buku olahraga. EURO Wanita UEFA 2022 rampung ing Minggu sore karo tuan rumah Inggris ngalahake Jerman kanggo ngangkat piala. Bisa uga iki pisanan Inggris menang kompetisi bal-balan utama wiwit 1966, nanging nomer ing totoan sing tenan pique kapentingan saka raksasa totoan donya.

paling akeh taruhan sing dilebokake ing acara olahraga wanita”

Flutter Entertainment, pemilik Sky Betting and Gaming, FanDuel, lan Paddy Power, nerbitake data sadurunge final sing nuduhake yen turnamen kasebut “nyetel kanggo ndeleng taruhan paling akeh sing wis diselehake ing acara olahraga wanita.” Kajaba iku, Entain, pemilik Ladbrokes, Bwin, lan Coral, nglaporake 1,5 yuta taruhan online ing kompetisi, rekor olahraga wanita.

Nalika akeh lan penonton stadion saya tambah akeh, angka kasebut nuduhake yen bal-balan wanita pungkasane entuk penghargaan sing pantes ing panggung donya. Nalika nerusake lintasan pertumbuhan kasebut, buku olahraga entuk bathi sing apik.

Bet ing droves

Kanthi nyelidiki luwih jero babagan angka kasebut, kita bisa ndeleng pengaruh sorotan sing saya tambah ing Wanita EURO taun iki. Nalika nomer kasebut adoh saka sing katon ing kompetisi versi lanang, wutah rekor-bejat tabet iku padhang kanggo totoan ing olahraga wanita.

Paddy Power nglaporake kenaikan volume taruhan 26% dibandhingake karo Piala Dunia Wanita FIFA ing 2019. Sadurunge final Minggu, operator wis njupuk £ 6,6 yuta ($ 8 yuta) ing taruhan sajrone turnamen kasebut. Kangge, Sky Betting and Gaming nglaporake kenaikan taruhan 17% wiwit taun 2019, kanthi total 934,330 taruhan sing diselehake ing turnamen ora kalebu game.

Tambah enem kaping ing nomer taruhan diselehake dening wanita

Minangka Entain nuduhake, bettors Inggris nang paling ing kompetisi. Padha makili 46% saka total taruhan diselehake ing EURO, ngiring dening Jerman ing 22%, lan Brazil ing 16%. Ngartekno, operator uga weruh Tambah enem kaping ing nomer taruhan diselehake dening wanita dibandhingake karo Piala Donya sadurungé.

Final kasebut utamane ndeleng 840.000 taruhan liwat telung merek utama Flutter. Sky Bet njupuk total taruhan £ 4,7 yuta ($ 5,7 mayuta-yuta) kanggo pertandhingan Inggris-Jerman, nalika taruhan ing-play total £ 1,1 yuta ($ 1,3 yuta). Kaya sing dikarepake, game sing nampilake Inggris entuk bathi paling gedhe kanggo Flutter.

Masa depan sing padhang

Nomer taruhan iki sejajar karo jumlah penonton. EURO entuk pamirsa langsung global luwih saka 250 yuta. Iku munggah 40% saka edisi sadurungé ing 2017. Final uga nyuwil rekor penonton paling akeh ing sajarah turnamen, karo 87.192 wong lelungan menyang Stadion Wembley. Sing rawuh ana 547.875, luwih dhuwur tinimbang 240.055 sadurunge.

Cathetan katon kaya domino ing EURO. Senadyan popularitase, turnamen kasebut nduweni margin kamenangan paling gedhe ing sejarahe (karusakan Norwegia 8-0 dening Inggris), gol paling akeh sing bisa dicetak dening tim (Inggris kanthi 22), lan pencetak gol paling tuwa (Julie Nelson, 37). taun kanggo Irlandia Lor).

Utamane, telung rekor penonton paling dhuwur ing bal-balan Eropa taun iki yaiku saka pertandhingan wanita. Final EURO mung kaping telu paling dhuwur ing taun 2022. Iku ngetutake 91.553 penonton sing nonton wanita Barcelona nglawan Real Madrid ing perempat final Liga Champions Wanita, lan pertandhingan antarane Barca lan Wolfsburg ing leg pisanan. Semis ditonton langsung kanthi 91.648.

Dhukungan kanggo game wanita uga ora mudhun:

Angka kasebut bener-bener ngomong dhewe. Yen popularitas bal-balan wanita pungkasane cedhak karo bal-balan lanang, operator buku olahraga bakal entuk akses menyang mesin penghasil awis tambahan saben rong taun liwat EURO lan Piala Dunia. Mesthine, driji-driji kasebut apik lan bener-bener nyabrang.

#Rekor #Wanita #EURO #kanggo #Sportsbooks

Leave a Reply

Your email address will not be published.