Rilis WSOP 2022/23 Eropa, Jadwal Acara Sirkuit

By | July 30, 2022

Kertu karo chip poker

Ing warta apik kanggo pemain poker tengen bawana, wis WSOP nerbitaké lokasi lan jadwal kanggo acara WSOP Eropah lan 2022/23 WSOP Circuit. [Image: Shutterstock.com]

Tanggal lan lokasi diterbitake

World Series of poker (WSOP) wis dirilis jadwal kanggo WSOP Eropah lan WSOP Circuit (WSOP-C) 2022/23 acara ing 20. taun turnamen sirkuit poker account.

tanggal tambahan bakal announced ing mangsa

WSOP ngumumake tanggalan acara ing Kamis, kanthi sepuluh lokasi sing dipilih ing Eropa, Oceania, Afrika, Amerika Kidul lan Karibia. WSOP njupuk menyang Twitter kanggo nuduhake warta babagan jadwal 2022/23, nambahake tanggal tambahan bakal diumumake ing mangsa ngarep:

Sub-merek Caesar Entertainment pisanan tumuju menyang Rozvadov ing Republik Ceko. Ing kana, ing King’s Resort, WSOP Eropa 2022 bakal dimainake wiwit 26 Oktober nganti 16 November, kanthi WSOP-C wiwit 21 September. Papan kasebut bakal tetep padha kanggo Acara Utama Mini sing diwiwiti saka 31 Oktober nganti 4 November kanthi dompet € 1m ($ 1.02m).

King’s Resort uga bakal dadi tuan rumah WSOP Europe Main Event saka 11. Nopember, kanthi blumbang hadiah € 5 yuta ($ 5.1 yuta). Total hadiah kanggo acara Eropa lan internasional 2022/23 yaiku € 12 yuta ($ 12,2 yuta), kanthi 15 gelang kanggo muter.

pemain poker njaluk swiwine bali

Ing release warta WSOP ana, King’s Resort pemilik lan poker pro Leon Tsoukernik ngandika bungahaken ing hosting “seri turnamen paling gedhe lan paling bergengsi karo njamin paling gedhe ing Eropah.” Twitter casino nyatakake “rekor rusak ing ’21, pangarep-arep sejarah digawe ing ’22!”:

Campuran karo kasenengan Tsoukernik iku raos kuwat saka relief sing poker donya pungkasanipun wings bali “tanpa watesan lan perjuangan saka rong taun pungkasan.”

siap nyedhiyakake layanan lan keramahan kelas siji”

“Watesan lelungan kanggo pemain sing teka saka AS wis dicabut [and] kita siyap kanggo nyedhiyani layanan kelas kapisan lan Hospitality kanggo kabeh pemain poker, “pemilik King affirms.

Kabeh dalan mimpin kanggo Vegas

WSOP senior VP lan direktur eksekutif Ty Stewart padha optimistis, ngandika poker “ageng saka tau.” Stewart uga nuduhake kasenengan merek kanggo nggawa “pengalaman poker sepisan ing WSOP-C lan WSOP Eropah bali menyang pemain ing bawana.”

Miturut rilis warta WSOP, saben juara saka acara sirkuit langsung utawa online bakal saingan ing acara “Tournament of Champions” mung undhangan ing WSOP 2023 ing Sin City.

Eksekutif WSOP uga nyorot “mbukak anyar” pemain non-Amerika Lor sing menang ing Acara Utama, sing dibuktekake dening pemenang WSOP Norwegia 2022 Espen Jørstad ing Las Vegas ing Juli lan entuk $ 10 yuta. Taun iki minangka pisanan The Strip dadi tuan rumah turnamen headlining WSOP.


#Rilis #WSOP #Eropa #Jadwal #Acara #Sirkuit

Leave a Reply

Your email address will not be published.