Sektor Game Cyber ​​​​Serangan Munggah 167% Sajrone Taun kepungkur

By | August 5, 2022

'System Under Attack' ing layar

Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan pungkasan. [Image: Shutterstock.com]

Wawasan sing nggumunake

Serangan cyber sektor game tambah 167% sajrone 12 wulan kepungkur. Perusahaan Cybersecurity Akamai ngetokake laporan anyar babagan perkara kasebut, nyorot sawetara tokoh penting babagan serangan digital.

Perusahaan AS minangka target utama para peretas

Laporan kasebut kanthi irah-irahan ‘Game Awakened,’ nemokake manawa perusahaan AS dadi target utama para peretas. Sabanjure ing dhaptar yaiku Swiss, diikuti India, Jepang, Inggris, lan macem-macem negara Eropa lan Asia.

Salah siji saka wangun utama saka serangan lazim ing sektor game mbagekke denial-out-of-service (DDoS), karo industri accounting kanggo luwih saka sektor bisnis liyane. Serangan DDoS industri game nyebabake 35% serangan sing kedadeyan ing saindenging jagad.

Ancaman tuwuh

Nerangake alasan konco nomer Rising, Akamai strategist senior kanggo hiburan lan industri media Jonathan Singer ngandika: “Minangka kegiatan game wis tambah lan berkembang, wis Nilai saka disrupting liwat serangan cyber.”

Miturut laporan RiskIQ ing taun 2021, kejahatan cyber biaya organisasi $1.79 yuta saben menit.

Dheweke ujar manawa tujuan utama serangan kasebut yaiku nyolong aset game. Miturut Singer, ancaman anyar terus-terusan muncul, utamane amarga game awan wis muncul ing jaman saiki. Ana uga tingkat pemain anyar sing luwih akeh mlebu ing papan kasebut, akeh sing dadi target utama kanggo peretas.

Luwih akeh pemain, luwih akeh masalah

Akeh wawasan menarik liyane muncul ing laporan kasebut.

Iki nuduhake manawa pandemi COVID-19 nyebabake peningkatan aktivitas industri game. Miturut laporan kasebut, ora ana tandha-tandha sing jelas babagan pertumbuhan iki kalem sanajan ana larangan. Aktivitas tambah iki dadi bebarengan karo tambah akeh serangan cyber, utamane babagan serangan aplikasi web.

badhan utama liyane kanggo perusahaan gambling punika ransomware. Ing wulan Juni taun iki, serangan ransomware nyebabake penutupan enem kasino ing Oklahoma.

#Sektor #Game #Cyber #Serangan #Munggah #Sajrone #Taun #kepungkur

Leave a Reply

Your email address will not be published.