Sportsbooks Ora Ndhukung Liz Truss kanggo Long Term minangka UK PM

By | September 6, 2022

Liz Truss lungguh ing ngarepe flag Union Jack

Sportsbook Inggris ora banget optimistis babagan Liz Truss dadi Perdana Menteri kanggo jangka panjang. [Image: Shutterstock.com]

Ora optimistis banget

Sportsbooks Inggris ora banget bullish ing mbesuk Perdana Menteri Inggris Liz Truss karo long term. William Hill percaya yen pemerintahan Truss luwih cendhek tinimbang Theresa May, sing ngentekake 1.106 dina ing 10 Downing Street.

Partai Konservatif ngumumake Senin yen truss wis menangake 57% suara anggota partai ing balapan kanggo ngganti Perdana Menteri Boris Johnson. Saingan utama dheweke yaiku Menteri Keuangan Rishi Sunak bubar.

kita ora ngilangi dheweke dadi pamrentahan paling cendhak ing sejarah ing 50/1 ”

Ngomong karo BloombergA juru wicoro kanggo William Hill mbatesi tampilan operator sportsbook babagan peran anyar Truss: “Kita ora ngarep-arep dheweke bakal tahan suwe ing kantor lan malah tetep mung 4/6 sing tanggung jawab ing wektu kurang saka Theresa May, nalika kita ora ‘ t rampung ngilangi dheweke njabat jabatan. paling cendhak ing sejarah ing 50/1.

Kapentingan ing totoan politik

Totoan ing jinis tartamtu saka acara politik ora anyar ing UK. Biasane ana pasar taruhan sing kasedhiya kanggo pemilihan umum utama ing saindenging jagad, kayata pemilihan presiden AS lan pemilihan umum Inggris.

Truss sing umur 47 taun bakal dadi Perdana Menteri Inggris kaping 56. Wektu paling cendhak kanggo perdana menteri mung 119 dina, sing ditetepake dening George Canning nalika tilar donya ing jabatan ing taun 1827.

Ora mung William Hill sing katon bearish babagan umure potensial Liz Truss minangka perdana menteri. Betfred, contone, Keir Starmer minangka favorit 4/5 kanggo dadi Perdhana Mentri Inggris sawise pemilihan umum sabanjuré. Starmer minangka pimpinan Partai Buruh saiki; sportsbooks pracaya sing Buruh bisa ngranggeh daya sabanjuré. Saiki, kayane pemilihan umum sabanjure ora bakal ditindakake nganti paling ora taun 2024.

Gambling reformasi ing udhara

News sing perdana menteri anyar wis milih bakal tampi dening pengacara gambling tanggung jawab. Pamrentah Inggris sing ditunggu-tunggu review hukum gambling utama wilayah iki ditundha nganti perdana menteri anyar njupuk jabatan.

Upaya maneh 2005 Gambling undhang wiwit ing pungkasan 2020 lan katon ing kabeh aspèk gambling sektor framework. Sawijining langkah-langkah anyar bakal disaranake nalika Departemen Digital, Budaya, Media lan Olahraga nerbitake kertas putih babagan perkara kasebut. Kertas putih kasebut wiwitane bakal diterbitake ing wulan Agustus, nanging kerusuhan politik nyebabake ditundha.

Ana uneg-uneg ing sawetara panggonan sing Truss pungkasanipun bisa supaya owah-owahan gedhe kanggo gambling hukum. Kanthi biaya urip sing ora bisa dikontrol, Truss wis setya nyuda pajak kanggo wong umum. Dheweke bisa uga ora pengin nemtokke ngukur banget kenceng ing sektor gambling minangka mengkono bisa Ngartekno nyuda revenue tax pemerintah saka sektor.

#Sportsbooks #Ora #Ndhukung #Liz #Truss #kanggo #Long #Term #minangka

Leave a Reply

Your email address will not be published.