Suku Partners karo Caesars ing New Virginia Casino Resort

By | August 10, 2022

Bendera Band India Cherokee Timur

Caesars Hiburan lan Eastern Band saka Cherokee India partners gabungan kanggo $ 650 mayuta-yuta Virginia casino . [Image: Shutterstock.com]

proyek nyengsemaken

The Eastern Band of Cherokee Indian wis partner karo Caesars Entertainment minangka bagéan saka $ 650 yuta casino project resort in Virginia. Caesars announced kemitraan ana; pembangunan Caesars Virginia ing Danville bakal miwiti sak minggu. Rencana saiki yaiku kanggo mbukak resort sadurunge pungkasan taun 2024. Dikarepake bakal ngasilake ewonan lapangan kerja lan dadi penggerak utama pariwisata lan ekonomi lokal.

liwat 1.300 slot machine, 85 game table lan 24 game table elektronik

Resor bakal ngemot 500 kamar hotel lan area game karo luwih saka 1.300 slot machine, 85 Tabel game lan 24 Tabel game elektronik. Ana uga Caesars Sportsbook lan kamar poker World Series of poker (WSOP). Fasilitas liyane kalebu kolam renang, spa, restoran, bar, teater hiburan live 2,500 kursi, lan ruang konvensi lan rapat 40,000 kaki persegi.

Hubungan sing langgeng

Sawise rampung resort casino, Caesars bakal dadi manager property. The Eastern Band of Cherokee Indians bakal dadi partners ing joint venture lan investor minoritas saka wilayah bakal melu. Caesars plans a pengaruh program ganjaran ana nalika casino mbukak kanggo narik kawigaten pelanggan kanggo fasilitas Danville.

“partner terkenal” perusahaan casino kanggo luwih saka rong puluh taun

Chief Operating Officer Caesars Entertainment lan presiden Anthony Carano ngandika bab carane Eastern Band saka Cherokee India wis “partner terkenal” saka perusahaan casino kanggo luwih saka rong puluh taun. Dheweke uga disebutake carane Resor casino anyar bakal nggawa sing paling apik saka kaunggulan kuliner lan bakat hiburan “menyang wilayah Danville kanggo wong seneng.”

Kepala Indian Eastern Band saka Cherokee pangareping Richard Sneed uga tampi kesempatan joint venture presented kanggo suku. Ngomong bab plans property, ngandika iku bakal “resort kelas kapisan ditetepake dening kemewahan lan layanan sing tamu Caesars wis ngerti lan nyana.”

Nggedhekake portofolio

Caesars Hiburan saiki casino domestik paling gedhe lan perusahaan hiburan ing AS. Iki minangka pemilik lan manajer luwih saka 50 properti ing saindenging negara. Caesars wis ngarsane ing Virginia liwat Sportsbook online, nanging ora duwe casino adhedhasar tanah ing negara. Danville minangka salah sawijining kutha ing Virginia kanggo entuk lampu ijo ing 2020 kanggo mbukak kasino.

Sawetara merek casino Caesars Entertainment kalebu Caesars, Eldorado, Horseshoe, lan Harrah.

The Eastern Band of Cherokee Indians iku sawijining suku adhedhasar ing North Carolina. Wis loro casinos munggah lan mlaku ing negara asal: Harrah kang Cherokee Casino lan Harrah kang Cherokee Valley River. Suku uga tuku Caesars Southern Indiana casino taun pungkasan $ 250 yuta saka Caesars Entertainment.

#Suku #Partners #karo #Caesars #ing #Virginia #Casino #Resort

Leave a Reply

Your email address will not be published.