Tag Archives: Absen

Bettors Absen amarga Liga Premier Bisa Batal Pertandhingan

Liga Utama Inggris pungkasane bisa mbatalake luwih akeh pertandhingan, amarga persiapan kanggo panguburan Ratu mbutuhake akeh petugas penegak hukum. [Image: Shutterstock.com] Golek sumber daya Gambar Liga Premier tetep surem akhir minggu iki sawise game akhir minggu kepungkur dibatalake sawise tiwas Ratu Elizabeth II. Penegak hukum saka negara liya ditimbali kanggo ngubur mantan Ratu ing London,… Read More »