Tag Archives: agen slot online

UKGC Betway Denda £ 400.000 kanggo Iklan kanggo Anak

UKGC marang carane rapet ngawasi industri sawise kenek Betway karo denda dibalèkaké kanggo loro mikro-gagal sing kapapar anak kanggo sawijining gambling situs. [Image: Shutterstock.com] Regulator waspada Nalika pamaréntahan Liz Truss wis diijini kertas putih UK ing gambling reformasi menyang ngisor tray, wis regulator gambling nasional ora diijini lisensi kanggo njupuk kauntungan saka status quo. Betway… Read More »

Nggawe Slot Game World

VSO News ngandika karo Nir Ronen, pangareping perwira komersial lan operasi Spinominal, kanggo gain kaweruh ing donya anyar supplier kang slot game. Nunggang ombak Supplier game basis Israel Spinominal wis thukul wiwit diluncurake ing 2014. Sawise perusahaan cilik, pangembang saiki dadi pesaing utama ing slot online, duwe portofolio liwat 300 judhul lan nambah 1-3 game… Read More »

Inter Milan Setuju karo Gambling Operator LeoVegas

Inter Milan wis gabung karo LeoVegas, mlebu perusahaan gambling minangka panyedhiya infotainment anyar. [Image: Shutterstock.com] Inter Milan gabung karo LeoVegas Buta bal-balan Italia Inter Milan wis mlebu persetujuan kemitraan karo perusahaan gambling populer LeoVegas. “Inter lan LeoVegas.News minangka kombinasi sing dilahirake kanthi kepinginan kanggo terus melu komunitas penggemar Nerazzurri,” ujare Inter ing pratelan sawise pengumuman… Read More »

Venetian Reneges ing $ 1m + ing poker Comp njamin

Venetian lan PokerGO mbatalake rong acara ing Festival Stairway to Millions ing akhir minggu, kanthi hadiah gabungan sing dijamin ngluwihi $ 1 yuta. [Image: PokerGO] Tangga kanggo apa-apa pemain poker Angry njupuk kanggo Twitter ing akhir minggu minangka The Venetian mbatalake loro acara karo total ‘jaminan’ $ 1,1 mayuta-yuta. Kamar poker mandheg sing dijadwalake $… Read More »

Tuan tanah Kasino AS Dominasi Sektor Properti AS 2022

Investor yakin REIT Kasino kaya VICI bisa ngalang-alangi inflasi, kanthi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngrekam asil positif ing 2022. [Image: Shutterstock.com] Tetep positif Kapercayan investasi real estate casino (REITs) wis kaget akeh ahli industri kanthi kemampuan hedging inflasi. Saiki dadi siji-sijine bagean saka sektor properti AS sing ngirim keuangan positif ing taun… Read More »

bet365 kanggo Ngaso Kegiatan Marketing Sajrone Panguburan Ratu

bet365 bakal mandek marketing operasi ana kanggo panguburan Ratu Elizabeth II. [Image: Shutterstock.com] Operasi bisu Operator totoan bet365 ngetokake kabar babagan kebijakan perusahaan lan prilaku industri sadurunge panguburan Ratu Elizabeth II ana. kalebu kiriman media sosial lan pariwara media berbayar” “bet365 mandhek kabeh kegiatan marketing metu-madhep sedina muput dina ana,” perusahaan ngandika ing statement. “Iki… Read More »

Churchill Downs mbayar awis $79M kanggo tuku Ellis Park

Churchill Downs tuku Ellis Park ing Kentucky ing awis $ 79 yuta. [Image: Shutterstock.com] Kesepakatan amba Churchill Downs Inc. (CDI) wis mlebu persetujuan kanggo tuku Ellis Park ing Henderson, Kentucky minangka bagéan saka $ 79 yuta awis menehi hasil. anjog gambling lan perusahaan racing announced kabar ana. Minangka asil saka menehi hasil, CDI bakal duwe… Read More »

Wynn, Related nawakake kanggo New Casino ing Midtown Manhattan

pangembang real estate Associated Company wis teamed munggah karo Wynn Resorts ing pangarep-arep saka ngembangaken casino New York. [Image: Shutterstock.com] Raksasa kerja bareng Loro raksasa industri sing kontras gabung karo tawaran kanggo gaya casino Las Vegas anyar ing New York City ing lokasi sing sadurunge dianggep minangka stadion Jets lan Yankees anyar. tawaran kanggo lisensi… Read More »