Tag Archives: Ancaman

Oklahoma Casino dievakuasi Sawise Rekam Ancaman Bom

Sepasang kasino sing diduweni lan dilakokno dening Eastern Shawnee ing Oklahoma dievakuasi sawise ancaman bom, kanthi penyelidikan dening sawetara tim penegak hukum pungkasane nemokake ancaman kasebut ora ana dhasar. [Image: Shutterstock.com] Telung evakuasi Polisi ngungsi loro kasino suku ing Oklahoma ing akhir minggu sawise wong sing ora dijenengi ketemu cathetan ancaman bom ing jedhing casino.… Read More »