Tag Archives: App

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »

Olahraga Betting Analysis App “Juice Reel” Isi Betting Niche

A app totoan olahraga anyar disebut “Juice Reel” nawakake analytics unik ora ditemokaké ing situs ndhuwur liyane. [Image: Juice Reel via Apple App Store] tawaran unik Aplikasi sing diarani “Juice Reel” nggawe ombak ing industri taruhan olahraga kanthi pendekatan revolusioner kanggo nggawe taruhan. taruhan bisa dilacak ing wektu nyata, nalika pangguna uga entuk akses menyang… Read More »

Jake Paul Betr Micro Betting Company Bukak F2P App

platform Micro-totoan Betr dibukak app pisanan ana, miwiti karo free muter nunggu persetujuan peraturan kanggo totoan dhuwit nyata. [Image: Shutterstock.com] Durung ana taruhan dhuwit nyata… Platform taruhan mikro Jake Paul Betr ngluncurake aplikasi seluler gratis kanggo muter ing Amerika Serikat, Kamis. fokus ing acara cilik ing muter, kayata yen uncalan sabanjuré iku werni utawa bat… Read More »