Tag Archives: Aturan

Aturan F1 Ditolak dening Fans, Bettors Exclaim Monza GP

Penulis VSO News Owain Flanders percaya yen F1 kudu nggawe sawetara owah-owahan kanggo mesthekake para penggemar lan bettors balapan ora ditinggalake kanthi balapan sing mboseni ing mobil safety. [Image: Shutterstock.com] Jaman gemblung Apa diselehake ing bal-balan Amérika, basket utawa bal-balan, kalah taruhan tansah duwe kasempatan kanggo dadi pemenang ing menit pungkasan saka kompetisi. Iki minangka… Read More »

Aturan Lotre Dijelasake minangka Pemenang Ninggalake Partner Kanthi Zero

Miturut Camelot, wong Inggris sing partner ninggalake dheweke lan njupuk pitung angka jackpot menang ora duwe hak kanggo dana. [Image: Shutterstock.com] Rasah critane apik, go bad Camelot, operator saiki Lotre Nasional Inggris, wis rampung aturan sawise juara jackpot ninggalake partner karo apa-apa. Kirk Stevens lan Laura Hoyle menang raffle ‘Set For Life’ ing Maret 2021,… Read More »