Tag Archives: Badai

Drake, Kolaborasi Trainwreck Iku Badai Sampurna kanggo Stake

Drake lan Trainwreck gabung ing aliran gambling lan bisa menehi tandha fase anyar popularitas kanggo sponsor sponsor kasino crypto Stake. Loro donya tabrakan Penggemar Rap lan Twitch entuk crossover sing mesthi diimpi minggu kepungkur nalika superstar musik global Drake ketemu streamer Trainwreck. Sanajan iki dudu sing sepisanan pasangan kasebut main kamera mayuta-yuta dolar, nanging iki… Read More »