Tag Archives: bakal

CEO Disney Says ESPN Ora Bakal Nangani Betting Olahraga

ESPN lan Disney saiki nggoleki pihak katelu kanggo mbantu dheweke mlebu ing jagad taruhan olahraga. [Image: Shutterstock.com] Tau ing kertu CEO Disney Bob Chapek ngandika ana sing jaringan olahraga afiliasi ESPN looking for partners kanggo mlebu ing pasar totoan olahraga. Saiki, kita bakal mbutuhake mitra kanggo nindakake iku, amarga kita ora bakal dadi buku. “Kita… Read More »

Grosvenor Casino Staff bakal nyerang minangka UK Sweeping Job undhang

A serangan saka 150 buruh casino disetel kanggo pitung panggonan ing Grosvenor Casino ing London saka ana. [Image: Shutterstock.com] Serangan ing Inggris bisa uga duwe perdana menteri anyar ing Lizz Truss, nanging wilayah kasebut isih akeh masalah. Minangka asil saka mundhak biaya urip lan inflasi, serangan tengen UK lan ultimatums Uni-digawe kesapu negara, lan Grosvenor… Read More »

Dhiskusi RAW/Leander Moonlight Wolves lan Rilis sing bakal teka

VSO News ketemu karo loro anggota saka RAW iGaming / tim Games Leander kanggo gain pemahaman ing desain slot, kalebu direktur Manajemen akun Salvador Lima Ruiz (digambar) lan desainer game Nicolas Pavelek. Ngelu ing rembulan Diadegake ing Maret 2021, RAW iGaming minangka desainer game sing relatif anyar sing bangga karo rilis slot sing gampang dingerteni… Read More »

Khabib Nurmagomedov Ora Bakal Njupuk Sponsor Sportsbook

Mantan juara UFC Khabib Nurmagomedov ngomong babagan proliferasi sponsor perusahaan taruhan ing olahraga. [Image: Shutterstock.com] “Luwih ala tinimbang alkoholisme” Mantan juara kelas ringan UFC, Khabib Nurmagomedov, ujar manawa dheweke ora bakal nganggep kerja bareng karo buku olahraga sawayah-wayah. Kita ora butuh bookmaker.” “Kita duwe akeh sponsor apik sing makarya karo kita lan nganakake acara karo… Read More »

Oregon Casino Shooter Ngandika Dheweke Bakal “Adus Kabeh ing Getih”

rincian liyane wis muncul ing cilik saka casino penembake Wildhorse sing nuntut $ 1 yuta lan kaancam bakal punah, kanggo “siram saben wong ing getih.” [Image: Shutterstock.com] Rincian anyar katon Rincian anyar ing kasus shooting 17 Agustus Wildhorse Resort lan Casino wis muncul ing dokumen pengadilan, laporan kasebut Tri-Kota Herald. Penembake ngancam bakal “siram kabeh… Read More »

Kansans ora bakal entuk taruhan olahraga ing wektu kanggo musim NFL

Sportsbooks Kansas bakal munggah lan mlaku ing wektu kanggo mangsa NFL anyar Sasi sabanjuré. [Image: Shutterstock.com] Inching nyedhaki Kayane buku olahraga ora bakal aktif ing Kansas ing wektu kanggo wiwitan musim NFL anyar ing 8 September. Sektor taruhan kudu bisa diluncurake ing sawetara tahapan sajrone musim kasebut, nanging, kaya sing ditugasake tanggal pungkasan yaiku 1… Read More »