Tag Archives: banyu

Panganan cepet nyebabake karusakan banyu ing Las Vegas Casino

Banjir kilat kenek Las Vegas ana wengi, nyebabake karusakan banyu wujud kanggo sawetara casinos Strip. [Image: Shutterstock.com] udan sing ora biasa Musim panas ing Las Vegas ora kaya biasane, amarga banjir bandhang wis ana ing kutha sajrone sawetara minggu kepungkur. Akeh kasino lan hotel ditinggalake kanggo ngatasi dampak kasebut, kanthi banjir gedhe sing nyusup macem-macem… Read More »