Tag Archives: BetMGM

BetMGM Dijenengi New NBC Sunday Night Football Sponsor

BetMGM wis njupuk alih PointsBet minangka sponsor taruhan NBC Sunday Night Football. [Image: Shutterstock.com] njupuk alih BetMGM minangka Sponsor taruhan Sunday Night Football anyar NBC, ngganti PointsBet. Periode perusahaan kasebut diwiwiti kanthi pertunjukan pra-pertandhingan kanggo pertandhingan Minggu wengi pungkasan antarane Green Bay Packers lan Chicago Bears. sponsor kanggo liyane mangsa Alesan kanggo owah-owahan iku PointsBet… Read More »

BetMGM lan Arizona Cardinals Bukak Retail Sportsbook

BetMGM lan Arizona Cardinals wis dibukak Sportsbook toko pisanan ing stadion NFL. [Image: Shutterstock.com] Buku olahraga anyar sing nyenengake BetMGM lan Arizona Cardinals wis kasil dibukak Sportsbook pisanan ing stadion NFL, mung ing wektu kanggo mangsa anyar. Fasilitas mandiri ing Stadion State Farm bakal mbukak kanggo umum jam 9 esuk Minggu sadurunge Kardinal nglawan Kepala… Read More »

Chiefs Partners karo BetMGM ing tengah-tengah Kansas Betting Bukak

Kepala Kansas City partner karo BetMGM kanggo nggawe wong partner totoan resmi. [Image: Shutterstock.com] Wektu sing nggumunake Kepala Kansas City lan BetMGM wis sarujuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan minangka partner totoan eksklusif tim kang. woro-woro teka ing dina sing padha Bukak saka totoan olahraga negara Kansas, sanajan Kepala ketemu ngarep ing Kansas City,… Read More »

BetMGM Expand Multi-Platform SportsGrid Agreement

BetMGM lan SportsGrid wis ditambahi lan ditambahi tawaran isi multi-platform. [Image: Shutterstock.com] Persetujuan sing luwih lengkap BetMGM wis dicethakaké ana sing wis ditambahi lan ditambahi kemitraan strategis karo SportsGrid. Operator totoan iGaming lan olahraga sing misuwur ngumumake kabar kasebut ing dina Selasa. SportsGrid minangka jaringan video streaming olahraga langsung 24 jam pertama ing AS. Kesepakatan… Read More »

BetMGM Dadi Resmi NFL Betting Partner ing Kanada

BetMGM saiki dadi partner taruhan olahraga resmi NFL ing pasar Kanada. [Image: Shutterstock.com] Ngrusak dalan anyar BetMGM saiki dadi partner taruhan olahraga NFL resmi ing Kanada. operator gambling online announced anyar ditambahi persetujuan multi-taun ana. Iku wis partner olahraga totoan NFL ing AS, wis mlebu sing menehi hasil tartamtu taun pungkasan. bisa nggunakake logo lan… Read More »