Tag Archives: Betway

UKGC Betway Denda £ 400.000 kanggo Iklan kanggo Anak

UKGC marang carane rapet ngawasi industri sawise kenek Betway karo denda dibalèkaké kanggo loro mikro-gagal sing kapapar anak kanggo sawijining gambling situs. [Image: Shutterstock.com] Regulator waspada Nalika pamaréntahan Liz Truss wis diijini kertas putih UK ing gambling reformasi menyang ngisor tray, wis regulator gambling nasional ora diijini lisensi kanggo njupuk kauntungan saka status quo. Betway… Read More »