Tag Archives: Bintang

Dara O’Kearney – Vlogging Ora Mateni Bintang Podcasting

Penulis VSO News Dara O’Kearney yakin akeh sing salah mikir babagan vlogging minangka masa depan nggawe konten poker. [Image: Shutterstock.com] Prediksi palsu Sawetara taun kepungkur, kancaku Unibet Poker duta ing wektu Espen Jørstad mbadek sing mangsa (paling ing syarat-syarat isi poker) lay ora ing blog, utawa podcast, nanging ing vlogs. Dheweke ora mung ana ing… Read More »