Tag Archives: bisa

Bettors Absen amarga Liga Premier Bisa Batal Pertandhingan

Liga Utama Inggris pungkasane bisa mbatalake luwih akeh pertandhingan, amarga persiapan kanggo panguburan Ratu mbutuhake akeh petugas penegak hukum. [Image: Shutterstock.com] Golek sumber daya Gambar Liga Premier tetep surem akhir minggu iki sawise game akhir minggu kepungkur dibatalake sawise tiwas Ratu Elizabeth II. Penegak hukum saka negara liya ditimbali kanggo ngubur mantan Ratu ing London,… Read More »

Olahraga Circa bisa uga kudu nutupi Overlay Kontes $ 4M +

Katon kaya Circa Sports kudu nutupi kekurangan luwih saka $ 4 yuta kanggo entuk hadiah sing dijamin kanggo loro kompetisi bal-balan pro. [Image: Shutterstock.com] Wektu terus mlaku Kanthi tenggat wektu entri Sabtu sore wis cedhak, Circa Sports isih adoh saka entuk entri sing cukup kanggo rong kompetisi taruhan bal-balan pro. Operator Sportsbook mbutuhake luwih akeh… Read More »

Belanja Iklan Judi Online AS Bisa Tekan $1,8B ing taun 2022

operator gambling online AS samesthine kanggo nglampahi $ 1,8 milyar taun iki iklan kurban. [Image: Shutterstock.com] dandan gedhe US Sportsbook lan operator iGaming wis ngginakaken akeh banget ing iklan taun iki kanggo ngamanake minangka akeh pangsa pasar sabisa. mundhak 80% taun-over-taun Ing 2021, operator judi online AS mbuwang kira-kira $ 1 milyar kanggo ngiklanake penawarane.… Read More »

Vietnam, Kamboja bisa kanggo curb Trafficking in Casinos

Kamentrian Luar Negeri Vietnam (gambar) wis ngumumake panguwasa sing kerja sama karo mitra Kamboja kanggo nglawan tambah akeh perdagangan manungsa casino. [Image: Shutterstock.com] Operasi gabungan Kurang saka rong minggu wis liwati wiwit 40 buruh Vietnam rampung uwal serem kali-salib saka pegawe dipeksa ing casino Cambodian. Saiki, panguwasa loro negara Asia sing wewatesan wis ngumumake yen… Read More »

Pemain US PokerStars bisa menang PSPC Platinum Pass

Pemain PokerStars ing Pennsylvania, Michigan, lan New Jersey bakal duwe kesempatan kanggo menang $30,000 PSPC Platinum Pass kanggo sebagian besar sisa 2022. [Image: Shutterstock.com] Paket hadiah sing larang regane Senajan pemain poker ing limang negara duwe kemampuan kanggo seneng game online, siji masalah padha ngadhepi iku padha diwatesi saka sak donya lan, ing siji, akeh… Read More »

Kansas Sportsbooks Saiki Bisa Bukak ing 1. September

Kansas olahraga totoan bakal miwiti 1. September sawise owah-owahan cepet saka legislatif. [Image: Shutterstock.com] Kejutan sing apik Pejabat Kansas wis kaget akeh wong sawise ngumumake manawa buku olahraga kasebut bakal bisa diluncurake tanggal 1 September. Sadurungé minggu iki, katon kaya buku olahraga Kansas ora duwe kesempatan kanggo urip sadurunge wiwitan musim NFL tanggal 8 September,… Read More »

Pengeluaran Iklan Taruhan Politik California Bisa Nganti $500bn

Belanja pariwara politik ing California babagan proposisi taruhan olahraga bisa nganti setengah milyar dolar nalika voting November, miturut ahli. [Image: Shutterstock.com] Nomer pemecah rekor Sawetara kelompok wis nyoba kanggo legalize totoan olahraga ing California kanggo sawetara wektu. Ing wayahe pivotal taun, sawetara propositions-related totoan wis digawe cara menyang kertu suoro November, lan kelompok ngawan mbuwang… Read More »

FuboTV mundur saka Pasar Gambling, Bisa Rauh Mbalik

Penyedhiya streaming FuboTV mundur saka rencana kanggo nawakake layanan gambling terpadu. [Image: Shutterstock.com] angka janji Kabar kasebut kedadeyan sanajan Fubo ngirim 41% wutah taun-taun, kanthi langganan 946,735 ing pungkasan kuartal kaping pindho. Pelanggan internasional ing Prancis lan Spanyol uga ngluwihi 347.000. Pendapatan Amérika Lor tambah 65% dadi $ 216,1 yuta lan revenue internasional dadi $… Read More »

Prediksi kasebut bisa dirusak nalika CFTC mbatalake Surat Tanpa Tindakan

Prediksi iki bisa ilang tanggal 15 Februari 2023 sawise Divisi Pengawasan Pasar (DMO) Komisi Perdagangan Berjangka Komoditas (CFTC) mbatalake surat ora tumindak. [Image: Shutterstock.com] Ora ana maneh ndeleng dalan liyane Populèr ijol-ijolan totoan politik PredictIt bisa uga ing dalan metu. Dina Kamis, Divisi Pengawasan Pasar (DMO) Komisi Perdagangan Berjangka Komoditi ngumumake yen mbatalake surat posisi… Read More »