Tag Archives: Brand

Davante Adams Ditunjuk minangka Brand Ambassador MGM Resorts

Davante Adams minangka pemain NFL aktif pisanan sing dadi duta merek MGM Resorts. [Image: Shutterstock.com] Sambungan Raiders liyane Las Vegas Raiders panrima sudhut Davante Adams saiki ambassador account kanggo MGM Resorts International. MGM Resorts wis partner game resmi kanggo Raiders. Dheweke bakal ditampilake ing inisiatif konten digital perusahaan lan kampanye pemasaran. Lintang uga sok-sok njupuk… Read More »