Tag Archives: Bukak

NFL Stock Market Style Mojo App Bukak ing New Jersey

Mojo, app totoan olahraga anyar sing nglacak pemain kaya saham, dibukak ana. [Image: Shutterstock.com] Mojo tekan pasar Mojo, aplikasi pelacakan data olahraga sing didhukung dening Alex Rodriguez, pisanan diluncurake ing New Jersey. pemain nyetel skor adhedhasar stats padha samesthine kanggo entuk Aplikasi kasebut ngetutake antarmuka sing padha karo aplikasi dagang saham, kanthi pemain dicetak adhedhasar… Read More »

Kasur Mack Olahraga News Bukak ndhisiki Betting Sites

Situs olahraga online anyar Mattress Mack fokus ing olahraga lan waralaba Texas lan Louisiana, kayata Houston Texans NFL, kanthi situs taruhan olahraga ing kertu. [Image: Shutterstock.com] Ngembangake karep Kingpin bisnis Texas dikenal kanggo totoan olahraga alam bébas wis ditambahi passion kanggo situs warta pusaté watara liga utama lan waralaba College saka Texas lan Louisiana. plans… Read More »

BetMGM lan Arizona Cardinals Bukak Retail Sportsbook

BetMGM lan Arizona Cardinals wis dibukak Sportsbook toko pisanan ing stadion NFL. [Image: Shutterstock.com] Buku olahraga anyar sing nyenengake BetMGM lan Arizona Cardinals wis kasil dibukak Sportsbook pisanan ing stadion NFL, mung ing wektu kanggo mangsa anyar. Fasilitas mandiri ing Stadion State Farm bakal mbukak kanggo umum jam 9 esuk Minggu sadurunge Kardinal nglawan Kepala… Read More »

Kansas pamblokiran 16.000 Missouri Sports Bettors ing Bukak

Nalika 522.000 wong ing negara Kansas bisa ngakses aplikasi totoan olahraga ing dina pisanan pasar legal minggu kepungkur, 16.000 nyoba kanggo ngakses app saka tetanggan Missouri diblokir. [Image: Shutterstock.com] Respon massal Bookmakers ing Kansas nggawa pasar totoan olahraga legal negara kanggo urip ing cara gedhe ing dina Bukak, lan tanggi Missouri usaha kanggo tresna partai… Read More »

Jake Paul Betr Micro Betting Company Bukak F2P App

platform Micro-totoan Betr dibukak app pisanan ana, miwiti karo free muter nunggu persetujuan peraturan kanggo totoan dhuwit nyata. [Image: Shutterstock.com] Durung ana taruhan dhuwit nyata… Platform taruhan mikro Jake Paul Betr ngluncurake aplikasi seluler gratis kanggo muter ing Amerika Serikat, Kamis. fokus ing acara cilik ing muter, kayata yen uncalan sabanjuré iku werni utawa bat… Read More »

Chiefs Partners karo BetMGM ing tengah-tengah Kansas Betting Bukak

Kepala Kansas City partner karo BetMGM kanggo nggawe wong partner totoan resmi. [Image: Shutterstock.com] Wektu sing nggumunake Kepala Kansas City lan BetMGM wis sarujuk kontrak multi-taun anyar, nunjuk raksasa hiburan minangka partner totoan eksklusif tim kang. woro-woro teka ing dina sing padha Bukak saka totoan olahraga negara Kansas, sanajan Kepala ketemu ngarep ing Kansas City,… Read More »

FanDuel Bukak FanDuel TV Fokus ing Betting Olahraga

FanDuel wis resmi ngumumake peluncuran FanDuel TV, sing bakal nyiarake olahraga langsung lan konten sing gegandhengan karo taruhan. [Image: Shutterstock.com] Proyek anyar sing nyenengake FanDuel Group wis ngumumake peluncuran FanDuel TV. operator totoan olahraga anjog ana dicethakaké plans kanggo njaluk jaringan munggah lan mlaku ing September. FanDuel TV bakal dadi jaringan televisi kabel linear sing… Read More »

Kansas Sportsbooks Saiki Bisa Bukak ing 1. September

Kansas olahraga totoan bakal miwiti 1. September sawise owah-owahan cepet saka legislatif. [Image: Shutterstock.com] Kejutan sing apik Pejabat Kansas wis kaget akeh wong sawise ngumumake manawa buku olahraga kasebut bakal bisa diluncurake tanggal 1 September. Sadurungé minggu iki, katon kaya buku olahraga Kansas ora duwe kesempatan kanggo urip sadurunge wiwitan musim NFL tanggal 8 September,… Read More »