Tag Archives: Buku

Wong Dipenjara 10 Taun Amarga Ngrampok Buku Olahraga

Wong sing nggunakake bedhil palsu kanggo ngrampok limang buku olahraga London dihukum sepuluh taun penjara. [Image: Shutterstock.com] Sportsbook ora perlu kuwatir maneh Wong sing nggunakake baton minangka shotgun palsu kanggo ngrampog sawetara buku olahraga ritel ing London, Inggris bakal nglampahi sepuluh taun ing pakunjaran. Brett Mullan, 50, nyimpen tongkat collapsible ing tas plastik kang digunakake‚Ķ Read More »