Tag Archives: California

Analyst Skeptic About California Sports Betting Odds

Analis game anjog tartamtu ora mikir sing California olahraga totoan ngukur legalization bakal njaluk support Pamilih cukup ing November. [Image: Shutterstock.com] Pandangan pesimis Nalika macem-macem pamangku kepentingan optimistis babagan kamungkinan saka totoan olahraga legal teka ing California rauh, Analysts pracaya sing 8. November voting ora nyedhiyani kesempatan sing. Loro olahraga totoan langkah legalization mimpin kanggo… Read More »

VSO California Sports Betting Tanya Jawab Eksklusif Ora Ora ing 27

Retak lan kecanduan Ing California, perang politik nglawan proposisi taruhan olahraga dadi panas. Ing tangan siji, koalisi operator totoan komersial kalebu FanDuel lan Draftkings wis ndhukung Proposition 27 kanggo totoan online. Kangge, mayoritas suku California ndhukung Proposition 26 kanggo totoan urip ing kasino suku. mbuwang kampanye politik wis samesthine kanggo mencet rekor negara Loro-lorone kelompok… Read More »

California GOP Njupuk Oposisi kanggo Proposisi 27

California Republicans nentang Proposition 27 lan expansion saka totoan olahraga online. [Image: Shutterstock.com] Protes bipartisan Republik California bakal gabung karo Demokrat ing Proposition 27 lan tumindak totoan olahraga liyane. nggantosi wangun tambah langka saka persetujuan bipartisan Demokrat wis nentang opsi totoan olahraga, utamané Proposition 27, kanggo dangu. Paralel karo sisih lawan, politisi California nuduhake bentuk… Read More »

Pengeluaran Iklan Taruhan Politik California Bisa Nganti $500bn

Belanja pariwara politik ing California babagan proposisi taruhan olahraga bisa nganti setengah milyar dolar nalika voting November, miturut ahli. [Image: Shutterstock.com] Nomer pemecah rekor Sawetara kelompok wis nyoba kanggo legalize totoan olahraga ing California kanggo sawetara wektu. Ing wayahe pivotal taun, sawetara propositions-related totoan wis digawe cara menyang kertu suoro November, lan kelompok ngawan mbuwang… Read More »

Guard Shot ing sikil sak Hustler Casino Heist ing California

perampok bersenjata mlayu karo jumlah ora dingerteni dhuwit sawise ambushing mobil wojo nggawa awis ing Hustler Casino ing California. [Image: Shutterstock.com] Pengawal ditembak, liyane tatu Gunmen dijupuk njaga keamanan lan tatu liyane ing ambush ing mobil wojo ing Hustler Casino ing Gardena, California. Ing songko nenggo ing akèh parking minangka kendaraan wojo digawe pangiriman awis… Read More »

Iklan Saingan Merek Suku California “Isin, Ngisinake”

sarung tangan anak padha dibusak ing sambungan karo California totoan olahraga sawise koalisi suku Californian ngutuk iklan dening saingan komersial sing. [Image: Shutterstock.com] Serangan dadi pribadi Pertempuran kelas berat kanggo mahkota taruhan online California mlebu ing babak penultimate kanthi suku lan buku olahraga komersial sing bakal maju ing slugfest media sing saya pribadi. langsung nyerang… Read More »