Tag Archives: CCO

Kalamba Games CCO ngrembug Rumble Ratz Megaways

Ahead saka release saka Rumble Ratz Megaways, VSO News wis ngandika karo Kalamba Games CCO Andrew Crosby kanggo njaluk kaweruh ing release mbesuk slot kang. Inovasi minangka kunci Liwat basis ing Malta lan Polandia, Kalamba Games wis menehi online inovatif slot kanggo industri gambling wiwit 2016. Supplier saiki wis liwat 70 judhul kanggo jenenge, karo… Read More »