Tag Archives: Churchill

Churchill Downs mbayar awis $79M kanggo tuku Ellis Park

Churchill Downs tuku Ellis Park ing Kentucky ing awis $ 79 yuta. [Image: Shutterstock.com] Kesepakatan amba Churchill Downs Inc. (CDI) wis mlebu persetujuan kanggo tuku Ellis Park ing Henderson, Kentucky minangka bagéan saka $ 79 yuta awis menehi hasil. anjog gambling lan perusahaan racing announced kabar ana. Minangka asil saka menehi hasil, CDI bakal duwe… Read More »

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Sports Betting Deal

Musuh sajarah hak TV Churchill Downs lan FanDuel wis mlebu multi-taun, multi-lapisan menehi hasil, janji bakal inovasi pengalaman totoan kanggo pembuangan jaran. [Image: Shutterstock.com] Kemitraan multifaceted Sawise pirang-pirang taun kanthi cara sing salah babagan hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) lan FanDuel nyingkirake bedane kanthi menehi tandha perjanjian totoan olahraga multi-taun. hak sponsor non-eksklusif kanggo… Read More »

NYRA Dituku 49% United Tote Saka Churchill Downs

Churchill Downs wis adol 49% saka United Tote menyang NYRA Content Management Solutions, LLC kanthi jumlah sing ora dingerteni. [Image: Shutterstock.com] Rincian finansial ora dicethakaké Churchill Downs Incorporated wis ngumumake rencana kanggo ngedol sebagian besar anak perusahaan United Tote. NYRA Content Management Solutions, LLC bakal njupuk 49% saham ing perusahaan kasebut, kanthi transaksi samesthine bakal… Read More »