Tag Archives: Deal

Mbappé Spurs Revisit French Football Gambling Deal

Bintang bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk posisi anti-judi, nyebabake kerusuhan ing tingkat paling dhuwur ing bal-balan Prancis. [Image: Shutterstock.com] Protest marang gambling Superstar bal-balan Prancis Kylian Mbappé wis njupuk sikap angel marang gambling perusahaan, kang wis impact gedhe ing pendekatan bal-balan Prancis kanggo totoan olahraga. Dheweke saiki nampa dhukungan saka sawetara kancane. Mbappe, pemain… Read More »

Churchill Downs Multiyear FanDuel Ink Sports Betting Deal

Musuh sajarah hak TV Churchill Downs lan FanDuel wis mlebu multi-taun, multi-lapisan menehi hasil, janji bakal inovasi pengalaman totoan kanggo pembuangan jaran. [Image: Shutterstock.com] Kemitraan multifaceted Sawise pirang-pirang taun kanthi cara sing salah babagan hak siaran, Churchill Downs Incorporated (CDI) lan FanDuel nyingkirake bedane kanthi menehi tandha perjanjian totoan olahraga multi-taun. hak sponsor non-eksklusif kanggo… Read More »

MGM nyedhaki LeoVegas Takeover minangka Shareholder OK Deal

Mayoritas pemegang saham LeoVegas wis sarujuk kanggo ngedol menyang MGM kanthi regane kira-kira $604 yuta. [Image: Shutterstock.com] Roda obah MGM Resorts International wis nyedhaki tuku raksasa game Swedia LeoVegas. Ing voting minggu iki, 96% pemegang saham LeoVegas nampa tawaran tender umum SEK61 ($5.71) saben saham. nampa persetujuan peraturan pungkasan sasi pungkasan MGM pisanan main kanggo… Read More »

VICI Properties tuku Rocky Gap Casino ing $ 260M Deal

VICI Properties dituku Rocky Gap Casino Resort in Maryland karo Century Casinos pa pa pa gabungan $ 260 mayuta-yuta. [Image: Shutterstock.com] Real estate, operasi kapisah VICI Properties Inc. tuku Rocky Gap Casino Resort ing Flintstone, Maryland saka Golden Hiburan ing $ 260 yuta awis. Kepercayaan investasi real estate (REIT) ngumumake rencana ing Kamis. Iku bakal… Read More »

Evolution Rampung € 340m Nolimit City Online Casino Deal

Evolution wis announced finalization saka menehi hasil worth nganti € 340 mayuta-yuta ($ 347 mayuta-yuta) sing jangkep tuku casino online Produsèn slot Nolimit City. [Image: Shutterstock.com] Strategi akuisisi agresif strategi disualekno agresif Evolution ing papan casino online wis katon merek basis Stockholm nambah slot bully Nolimit City kanggo dhaftar sawijining sawise finalizing tawaran worth nganti… Read More »

Memphis Grizzlies Partner karo Caesars ing Deal Exclusive

Caesars lan Memphis Grizzlies gabung pasukan ing kemitraan paling anyar antarane arena olahraga profesional lan buta gambling . [Image: Shutterstock.com] “Musim Istimewa” Caesars Entertainment ngumumake yen buku olahraga Caesars bakal nyeponsori Memphis Grizzlies sajrone musim NBA sing bakal teka. Tennessee minangka negara sing penting kanggo kita, diisi karo penggemar olahraga sing semangat. “Memphis Grizzlies minangka… Read More »