Tag Archives: Dihukum

Mantan Agen FBI Dihukum Gambling Dhuwit Pemerintah

A mantan agen FBI dihukum telung sasi ing pakunjaran kanggo gambling karo dhuwit pemerintah. [Image: Shutterstock.com] Tanggung jawab ing pengadilan Mantan agen FBI Scott Carpenter dihukum telung sasi ing pakunjaran sawise gambling karo dhuwit pemerintah ing casino Las Vegas. penuntut lan nimbali nyatet prilaku lan takon hakim kanggo wektu percobaan Miturut Asisten Pengacara AS Dan… Read More »